Személy

Varga Tamás

színész, rendező, szereplő
Született: 1976. november 4. (47 éves) (Szerbia, Zenta)
1976.november 04-n születtem Zentán (Szerbia) fokozott érdeklődésem a meditációs technikák és az ezoterikus világ felé már igen korán 9-10 éves koromban megmutatkoztak. Később több meditációs technikát elsajátítottam, majd tanítottam. A Zentai Thurzó Lajos Általános iskola után a Szabadkai MESC középiskolában szereztem diplomát. 20 évesen Kung Fu Whu Shu-t (Wing Tsun tehnika) és Thai Chi-t (Ősi iskola) tanultam. 1998-ban tagja lettem a zentai amatőr színjátszó társulatnak ahol számost mellék és főszerep után 2000-ben megírtam, majd megrendeztem első drámámat "A kalitka" címmel.

Ezt követően 2001-ben felvételt nyertem az Újvidéki Színművészeti Akadémiára, László Sándor (tanársegédei: Nagypál Gábor, Puskás Zoltán és Balázs Áron) osztályába. Harmadévesen felvettek a Szabadkai Gyermekszínház társulatába ahol az évad színésze lettem, majd egy év múlva tagja lettem az Újvidéki Színház színtársulatának.

Színész kurzusokat tartottam a Szabadkai színészképzőben, és a Békéscsabai színészképzőben, valamint spirituális témában előadásokat tartottam az Újvidéki Színművészeti Akadémián. Szabadidőmben előadás előzeteseket és werkfilmeket készítek.

Hozzászólások