Színház

A dzsungel könyve

musical, 2024., 3 éves kortól

Értékelés:

1 szavazatból
Szerinted?

Maugli, Balu, Bagira, Sír Kán, és Ká… Ki ne ismerné Rudyard Kipling novellakötetének karaktereit? Ki ne hallott volna Maugli, az indiai „emberkölyök” történetéről, aki a Vadon Törvényei szerint nő fel, a bátor fekete párduc, Bagira tanításairól, az életvidám medve, Balu jóságáról, a hipnotizőr kígyó, Ká cinizmusáról, vagy a félelmetes tigris, Sír Kán kegyetlenségéről?
Nehezen találni olyan gyermeket és felnőttet, akinek ismeretlen Kipling története, és az ebből készült, minden generációnak szóló, családi musical, melyet 2024-ben mutatunk be újra a Gárdonyi Géza Színházban, 130 évvel a mű keletkezése után. Ez a máig sikeres és sokakat megragadó történet nemcsak a vadon nevelkedő Maugliról és az őt körülvevő, emberi tulajdonságokkal felruházott állatok kapcsolatáról szól, hanem barátságról, bizalomról, bátorságról, önfeláldozásról, bosszúról, szerelemről és gyászról. Mindarról, ami örök az emberi világban.

Valamint: Csathó Norbert, Kardos Kristóf, Raikovich Viktória, Szőke Olivér, + 5 gyerek kisfarkas, kis Maugli, GG Tánc Eger

A(z) Gárdonyi Géza Színház előadása

Bemutató időpontja:

2024. január 26., Gárdonyi Géza Színház

Stáblista:

Hozzászólások