Színház

Pán Péter - a megtalált fiúk

táncmesejáték, magyar, 2007., 4 - 99 éves kor között

Még nincs szavazat!

Légy te az első!

A KFKI Kamarabalett a KFKI Csoport és vezető hazai táncművészek együttműködésével 2001 júniusában jött létre, s megalakulása óta a kiváló minőséget, a céltudatos, elkötelezett emberi munkát, a kultúrát hirdeti, a hitet abban, hogy érdemes adni: 'jót s jól'. A formáció, amelynek előadásait számos jelentős budapesti és vidéki színház, illetve kulturális központ tűzte már műsorára, a Művészetek Palotájában 2006 májusa óta lép fel.
A Madách Musical Tánciskola a KFKI Kamarabalettel szinte egy időben indult. 2005 szeptemberétől alapfokú művészetoktatási intézményként működik, tanári kara zömében a Magyar Állami Operaház, a Madách Színház és a KFKI Kamarabalett tagjaiból áll, s művészi törekvésében is a KFKI Kamarabalett szellemiségét követi.
Repülj velünk Seholse-szigetre (tudod a második csillag balra), ahol már vár rád Pán Péter, Hook kapitány, Wendy, várnak a sellők, a kalózok, az indiánok, hogy együtt játsszatok, amíg világ a világ. A Pán Péter - a megtalált fiúk családi mese. A gyermekeknek a barátságról, a szeretetről, a kalandok izgalmáról szól, a szülőknek pedig arról, hogy soha ne felejtsék el, milyen volt gyereknek lenni, és hogy ennél már csak egyvalami jobb: időnként elfeledkezni 'nagyonfontos felnőtt' mivoltunkról és - újra gyermekként - gyermekünkkel együtt játszani.

A(z) KFKI Kamarabalett előadása

Bemutató időpontja:

2007. október 18., KFKI Kamarabalett

Stáblista:

Hozzászólások

Gabriella54 2008 dec. 23. - 01:07:02 Előzmény VIRIKE
De az egyszerûség kedvéért: 1500 és 1800 Ft-os jegyárak vannak, ha neten rendelsz, jegyenként 200 Ft kezelési költséget számítanak fel. Vagy elsétálsz a MûPa pénztárába :)
Gabriella54 2008 dec. 23. - 01:05:55 Előzmény VIRIKE
Itt megtalálod a választ a kérdésedre: http://www.jegyelado.hu/index.php?page=rendezvenyek&rid=2850
VIRIKE 2008 dec. 22. - 22:56:37
Úgy mellesleg a belépti díjat is közölhetnék