Színház

Túl a Maszat-hegyen

előadás, magyar, 2010., 9 - 99 éves kor között

Értékelés:

14 szavazatból
Szerinted?

A gonosz Paca cár tele akarja pacázni a világot, a Partvis Attila vezette barbár takarítók pedig szélsőséges tisztasággal fenyegetik a Maszat-hegyen túli népet. A harmadik á-s Muhi Andrisnak meg kell mentenie a Maszat birodalom lakóit és köztük a legmaszatosabbat, Jankát. A végső csata előtt Andrisnak hülye pofát vágva sikerül átjutnia Badarországon, ellenáll a Babaarcú Démon csábításának és beveti Lecsöppenő Kecsöp Benőt....
Nagy öröm, hogy a Vígszínház háziszerzőjének, Presser Gábornak a művét vadonatúj dalokkal kiegészülve, új átiratban a Pesti Színház mutatja be. A népszerű, játékos humorral és bravúros technikával verselő Varró Dániel nagysikerű meseregénye egy fiatal, végzős rendezőhallgató diplomarendezéseként kerül színpadra.

Az előadás 9 éven aluli gyerekek számára nem ajánlott!

A(z) Pesti Színház előadása

Bemutató időpontja:

2010. december 11., Pesti Színház

Stáblista:

Hozzászólások

8/10
deddie70 2015 márc. 22. - 03:53:28 8/10
Jó darab..még viccesnek is mondanám...de könyörgöm...8-9 év alatti gyereket ne hozzanak el rá!
A poénok...a jelenetek... a szereplõk...nem óvodás sztori. Nem poén, mindenféle korú gyermekem van. Azért pl. a férficsókot nehéz megmagyarázni.
tribe 2013 ápr. 22. - 10:22:27 Előzmény bandika+
bandika+ 2010 dec. 30. - 09:40:50
Nagyon kedves darab, a színpad nagyon profi és ötletes, sok-sok finomsággal, parádésak a versek, remek a zene, nagyon jók a színészek. Férjemmel remekül szórakoztunk, viszont én abszolút gyerek-darabnak látom, nem is értem, miért csak este 7-tõl van elõadás. Ha pedig gyerek-darabról beszélünk, nekem durva volt a burgonya szájából többször elhangzó "kuss" ill. amikor Makula bácsi megcsókolja a börtönõrt. Ettõl függetlenül fiaimmal is feltétlen megnézzük újra.