Színház

Will

előadás, 2017., 10 - 99 éves kor között

Még nincs szavazat!

Légy te az első!

A Rómeó és Júlia hátterében

A tavaly februári sikeres Robin Hood előadás után a Richard Challonar Company egy új Shakespeare komédiával tér vissza a Kolibri Színházba!

1594-ben járunk, amikor nők még nem léphettek színpadra, ezért a női szerepeket is fiúk játszották. Ki volt az első fiú, aki Júliát alakította Shakespeare híres darabjában, a Rómeó és Júliában?

A fiatal Will Hughes elszökött otthonról, hogy csatalakozzon egy vándorszínész társulathoz, a Lordkamarás Embereihez. A társulat tagja William Shakespeare is, aki beleegyezik, hogy tanoncként maga mellé veszi, és színészt farag a fiúból. A társulat visszatér Londonba, ahol Will Hughes megismerkedik a színház szellemével, és megkapja első színpadi szerepét, csakhogy szembetalálja magát a többi színésztanonc irigységével. Végül Shakespeare felajánlja neki, hogy ő lehet az első fiú, aki Júliát alakítja a világot jelentő deszkákon. Ahogy a színpadon megelevenednek a romantikus fordulatok, úgy a függöny mögött is megkezdődnek az összecsapások, mivel a Rómeót és a Tybaltot játszó színész egyaránt szerelmes Anne-be, az új lányba.

A Richard Challoner Company angol nyelvű előadása.

A(z) Kolibri Gyermek- és Ifjúsági Színház előadása

Hozzászólások