Színház

A karmester szeretője

előadás, magyar, 2017.

Értékelés:

3 szavazatból
Szerinted?

A 23 éves Katharina vallomása egy idősebb, családos emberhez fűződő titkos viszonyáról.
A legtöbb ember életében - akár bevallja, akár nem - előfordul legalább egyszer egy autó hátsó ülésén "elkövetett" titkos szex.
Hogy aztán merre fejlődik a kapcsolat, az a két emberen múlik. Ebben a darabban a tipikus irányba fodul: titkos szerelmi szenvedély lesz belőle.
Az egyszerű, naiv, fiatal rajongó és az ismert művész nem egyenrangú viszonya. A férfi önző módon kihasználja a másik rajongását. A nő szenvedélyes ragaszkodásának a dolgok természetéből adódóan kínzó magány lesz a vége.

Az egyszemélyes darab egy őszinte monológ, amely a szerető szemszögéből mutatja be ennek a kapcsolatnak a csúcsait és mélységeit - a köznapitól eltérő valóságát. Az előadás lemezteleníti a testet és a lelket is - Benkő Nóra lebilincselő őszinteséggel mutatja meg mindkettőt. Az előadás egyszerre pikáns, provokatív és végtelenül őszinte - minden nézőnek ajánljuk, aki többet akar tudni a szenvedély titkos természetéről.

A(z) Magyar Színház előadása

Bemutató időpontja:

2017. március 19., Magyar Színház

Stáblista:

Szereplők

Alkotók

Hozzászólások

7/10
era8 2017 ápr. 28. - 11:56:50 7/10
A darab közepes. Benkõ Nóra mindent megtesz, változatos színészi eszközöket alkalmaz, de nem karizmatikus. Sajnos, nem felkavaró az elõadás. Kb. másfél óra szünet nélkül.