Színház

A torta

előadás, magyar, 2009.

Még nincs szavazat!

Légy te az első!

Három kaposvári végzős színész különleges és bizarr élményre csábít. A főiskola sötét próbatermeit egy 12 nm-es fővárosi garzonra cserélték. Engedj a kísértésnek! Három pályakezdő színész különleges válasza az őket körülvevő világra.

Az előadás gerincét olyan események és azok feldologozása képezi, melyeket főiskolai éveink alatt éltünk át. Mihez kezd 2009-ben egy frissen végzett diplomás színész? Van- e különbség játék és valóság között? Vagy mi a színház? Hol kezdődik és meddig tart? Előadásunk mikroközelségből vizsgálja a színészt, mint embert és az embert, mint színész. Egy család rekonstrukciója, annak szövevényes és kusza, de néhol szórakoztató viszonyaival, átélve egy gyermek felnőtté érését.

A hely korlátozott befogadó képessége miatt előzetes bejelentkezés szükséges az: atorta@windowslive.com e-mail címen. A jelentkezéseket a beérkezés sorrendjében tudjuk elfogadni ezért kérjük részvételi szándékukat mihamarabb jelezzék. A sikeres regisztációt visszaigazoló levelünk egyben belépőként is szolgál és minden további információt tartalmaz.

A(z) Dollár Papa Gyermekei előadása

Bemutató időpontja:

2009. május 21., Dollár Papa Gyermekei

Stáblista:

Hozzászólások