Színház

Apassionata Extra

előadás, magyar, 2006.

Még nincs szavazat!

Légy te az első!

Az Apassionata Európa nagyvárosainak legnépszerűbb lovas előadása, mely évenként megújul, és szezononként több mint ötszázezer néző látogatja Az idén, 2006. december 16.-án a Budapest Sportarénában - közkívánatra - egy olyan egyedülálló előadás megvalósítására kerül sor, amely átfogó képet ad országunk páratlanul gazdag lovas kultúrájáról, mely az idők során szorosan összefonódott népünk történelmével, mondavilágával és irodalmával.
Az előadáson a magyar lovas élet és lovassport világszerte ismert kiválóságai is szerepelnek: lovas kaszkadőrök, akik nagy külföldi és hazai történelmi filmek lovasjeleneteit forgatták, nemzetközileg ismert lovas sportolók, köztük világbajnokok és sikeres lovas szakemberek.
A programban a kezdetektől napjainkig különböző történelmi színekben jelenik meg a magyar ember és a ló kapcsolata a korabeli zenei és irodalmi kultúra segítségével, bemutatva egyidejűleg a magyarországi lófajtákat is.

Közreműködik: Experidance; Kassai Lajos; Dallos Gyula; Dallos Zsófia; Kaszkadőr Lovas Színház Balog D. Menyhért; Lázár Vilmos; Lázár Zoltán; Borsó Ágnes és Dorottya; Lezsák Levente; Mészáros Gyerekek; Koltai Polett és Pénzes Gábor; Szilvásváradi Állami Ménesgazdaság; Nemzeti Lovas Díszegység; Sasvári Sándor; Nemzeti Lovas Díszegység
Legio Brigetio; Európa Kaszkadőr Liga; Hortobágyi Csikósok; Díjugrató Lovasok; Boros Sándor

A(z) Papp László Budapest Sportaréna előadása

Bemutató időpontja:

Hozzászólások