Színház

Avagy miért ne próbáljuk megérteni a nőket - Csányi Sándor önálló estje

előadás, magyar, 2017.

Értékelés:

1 szavazatból
Szerinted?

Az egyszemélyes vígjáték főszereplője Sanyi, a hímsoviniszta férfi. Nem mintha létezne a világon másmilyen, de Sanyi legalább beismeri, hogy ő az

Két héttel ezelőtt elhagyta a menyasszonya, pontosabban épp két hét gondolkodási időt adott neki, hogy megválaszolja a nagy kérdést: "Mit akar a nő??

A két hét leteltével, menyasszonya telefonhívására várva, a hiúságában sértett Sanyi elkeseredetten összegzi tépelődéseinek eredményét, és a ?stand-up comedy? elemeit is ötvöző fergeteges előadásban idézi fel a nőkkel kapcsolatos emlékeit és tapasztalatait. Eközben a gondolkodását formáló más hímsoviniszta férfiak alteregóit is magára ölti, vagyis bár egyszemélyes színdarabot látunk, mégis hat férfitípus elevenedik mega színpadon, akik tanácsaikkal és történeteikkel inkább összezavarják Sanyit, semmint segítik abban, hogy a fenti, nagy kérdésre megtalálja a választ. Hogy ez végül sikerül-e neki, egyelőre maradjon titok!

A(z) Bálint Ágnes Kulturális Központ előadása

Stáblista:

Hozzászólások

2/10
Zsomika 2022 jan. 07. - 17:06:39 2/10
Annyira hímsoviniszta, hogy nagyon. Lehet azon kacarászni, hogy a nők nem tudják, mi az a les a fociban, szeretnek vásárolni, a férfiaknak mindent kétszer kell mondani...stb.