Színház

Casanova Night Musical

musical, magyar, 2007., 16 - 99 éves kor között

Értékelés:

2 szavazatból
Szerinted?

Perjés Péter egy egyedülálló produkcióval, a két felvonásos Casanova Night Musical-lel áll hamarosan a magyar és a nemzetközi közönség elé.

Két és fél évvel ezelőtt egy hajnalon pattant ki az író-rendező fejéből a Night Musical alapötlete. Casanova emblematikus figurája a szex, a szerelem és a csábítás világának, akinek a nevét az egész világon ismerik. Nem csoda, hogy az alkotók abban reménykednek, hogy nemcsak Magyarországon, hanem külföldön is értő fülekre talál majd alkotásuk. 2006 júniusában jelent meg a musical dalait tartalmazó CD, és a Belém bújt a kisördög című felvételhez már videoklip is készült. A szereplők között olyan ismert énekeseket is találhatunk, mint Sári Évi vagy Dukai Regina - akik a klipben is szerepelnek - de megmutatja nagyszerű hangját Fésűs Nelly is, sőt drukkolhatunk a musical-ek világából jól ismert Szemenyei Janinak is, hogy megtalálja a szerelmet. Új szerepben láthatjuk a Casanovát alakító Kovács Áront, aki régóta dédelgetett álmát valósítja meg.

A Casanova Night Musical Világpremierre 2007. június 1-én és 2-án kerül sor a Budapest Sportarénában. A tér felét kihasználva, kolosszeum-szerűen felépített, 6000 férőhelyes nézőtérrel várják az érdeklődőket, akik így egészen egyedülálló módon élvezhetik majd az előadást.

A Night Musical - mint ahogyan erre a címében található "night" szó is utal - korhatáros: 16 éven felül azonban bárki megtekintheti, hiszen nincs benne semmi, ami közerkölcsöt sértene. Van helyette viszont fülbemászó zene, káprázatos látvány és remek hangulat, az élet és a szerelem élvezetére buzdító show, mely a legendás szerető történetén keresztül üzen az embereknek.

A(z) Papp László Budapest Sportaréna előadása

Hozzászólások