Színház

Closeness

előadás, 60 perc, magyar, 2015.

Még nincs szavazat!

Légy te az első!

Ne állj szóba idegenekkel! Ugye ismerősen hangzik az egykori szülői tilalom? Többnyire igaz is, de mi van akkor, ha a mellettünk álló, ülő, sétáló vagy épp csak elsuhanó idegen sorsa akár keresztezhetné is a miénket? A Dollár Papa Gyermekei csoport, vagyis Ördög Tamás és Kiss-Végh Emőke színművészek meglepő helyszíneken, az adott tér sajátosságaira koncentrálva hoznak létre színházi eseményeket.

A CLOSENESS című projektet Arthur ARON kutatása inspirálta. A pszichológus szerint a 36 kérdés kölcsönös megválaszolását követően bármely két idegen nagy valószínűséggel szerelembe esik.

A CLOSENESS című személyes beszélgető-játékban a Dollár Papa Gyermekei csoport bizalmas beszélgetésekre invitálja azokat, akik szívesen megismerkednének érdekes, az utcán fel-feltűnő, ismeretlen arcokkal. Borítékokba rejtett kérdésekkel irányított, titkos helyszínen zajló "találkákon", véletlenszerű párosítás során randevúzhatnak egymással az előzetesen regisztrált idegenek. Akár életre szóló barátságot is köthetnek... a történetet pedig majd az élet írja tovább.

A CLOSENESS című személyes beszélgető-játék ingyenes, de regisztrációhoz kötött. Regisztrálni magyar vagy angol nyelven itt lehet: j.mp/closenessbudapest

A(z) Dollár Papa Gyermekei előadása

Stáblista:

Hozzászólások