Színház

Dada Cabaret

előadás, magyar, 2016.

Értékelés:

7 szavazatból
Szerinted?

Színház és zene kivételesen izgalmas egyvelege, Matei Visniec látomásos abszurdja keveredik a barokk falzettek, a mozgalmi dalok, a német kabarék, a francia sanzonok, az orfeumok és varieték világával. Életre kelnek a dadaizmus emblematikus alakjai; Lenin, Sztálin és egy fekete macska is...A zeneileg, vizuálisan és nyelvezetében is különleges produkcióban a Maladype színészei - Bödők Zsigmond, Huszárik Kata, Szilágyi Ágota és Tankó Erika - együtt játszanak majd Kútvölgyi Erzsébettel, akit Lenin szerepében láthat a közönség. Az előadás zenei vezetője Farkas Gábor Gábriel, aki az darab egyik kulcsfiguráját, Monsieur Dadát is alakítja. Az előadásban a szereplők több minőségben - színészként, énekesként, zenészként - is megmutatkoznak.

A(z) Maladype Színház előadása

Bemutató időpontja:

2016. október 20., Maladype Színház

Stáblista:

Hozzászólások

nikozo 2017 máj. 22. - 16:33:05
Én megkockáztatnám, hogy az évad legpezsdítõbb, legizgalmasabb elõadása volt :)
Sokrétû, látványos, szórakoztató, és hát nem utolsó sorban a színészek részérõl is hatalmas teljesítmény!
10/10
toronyház 2017 ápr. 30. - 21:52:47 10/10
huhh, ez jó volt, bár fogalmam sincs i volt.. :)

Bödõcs Zs, Farkas G. szenzációs volt..
kolbászkarika 2016 okt. 28. - 21:11:02
Hosszú? Valóban. De bátor, látványos, szórakoztató, szellemi izgalommal teljes. A mûvészi szabadság, kreativitás, igényesség apoteózisa. Fantasztikus a rendezõi és színészi munka, melyet nyílt színi tapsokkal, nevetéssel honoráltunk.
Az egész Maladype társulat, Farkas Gábor Gábriel és az élõ zenét prezentáló zenekar és a csodálatos Kútvölgyi Erzsébet elképesztõ színvonalon játssza, zenéli, énekli, táncolja végig a 150 perces elõadást. "Kiváló elõadás, ha szeretnénk valami különlegeset kapni, amely nemcsak elgondolkodtat, de a végletekig megnevettet és szórakoztat."(BY BENCE V. Corn and Soda)Hát igen, pont ezért mentem vissza hatod magammal újra nézni.
8/10
doktormacko1 2016 okt. 21. - 19:41:00 8/10
8 / 10 Ez az elõadás elsõsorban a szereplõk teljesítménye miatt lesz emlékezetes számomra. A darab egy kicsit hosszúra sikerült. A mondanivalót nehéz megtalálni benne. Akinek van szabad 150 perce , nézze meg.