Színház

Hullámzó víztükör

előadás, 2012.

Még nincs szavazat!

Légy te az első!

Kísérletezünk, hogy megtapasztaljuk az Élet igazi eszenciáját. Az élmények, történetek és szavak mögött meghúzódó láthatatlan valóságokat szeretnénk megragadni és megjeleníteni, egy olyan nyelven, ami az értelem számára nem hozzáférhető.

Egy olyan helyre vágytunk, ahol valódi emberi találkozások jöhetnek létre, és megteremtettük ezt... ez a Hovatovább Kikötő, amolyan külső-belső színház.

Egyszerűen beszélgetünk vendégeinkkel... önmagunkról... az Életről... a mindennapokról... a fontos dolgokról... hogy honnan jöttünk... és hová tartunk. Bárki szabadon hozzászólhat... témák és történetek, életünk eszenciái kavarognak a térben... majd időnként megállunk és
vendégeink megpihennek.

Mi elcsendesedünk, megszagoljuk, ízlelgetjük, megrágjuk, lenyeljük és átszűrjük önmagunkon amit hallottunk. Elindul egy zene, egy mozdulat, egy hang...szabadon játszunk különböző formákkal, viszonyokkal, helyzetekkel... hagyjuk, hogy egyszerűen megtörténjen minden.

Megismételhetetlen lenyomatok... és a legapróbb mozzanat is fontossá válhat... megmutathat valamit... lehet erős, gyengéd, édeskés, fanyar, letisztult vagy homályos... a legjobb, ha nem is értjük... elég, ha érezzük, és hagyjuk, hogy hasson ránk.

Olyan ez mikor elmerengünk a hullámzó víztükrön.
Lehet, hogy lesz, amit elviszel magaddal... és olyan is, amit itt hagysz.
Majd tovább hajózol... és talán vissza se nézel.

Az előadásra mindenképpen előzetes bejelentkezés szükséges!
E-mail cím: kikoto@hovatovabbkikoto.hu

A(z) Hovatovább Kikötő előadása

Bemutató időpontja:

2012. június 9., Hovatovább Kikötő

Stáblista:

Hozzászólások