Színház

I will wait for you

előadás, 2018.

Még nincs szavazat!

Légy te az első!

Arno Schuitemaker (NL): I will wait for you

"Van valami gyönyörű abban, hogy ?még nem." ? Arno Schuitemaker


Az eddigi legszemélyesebb munkájának létrehozásában a holland koreográfust, Arno Schuitemakert a szerelem meghatározhatatlan természete inspirálta. Az I will wait for you maga az áramlás. a félhomály, az elmosódó körvonalak, az időérzékelés eliminálása, a véget nem érő felhalmozódás. Az intenzitás egyre erősebb, a darab/az előadás a zsigerekig hatol, a révület pedig még sokáig tart?

Arno Schuitemaker a test, a mozgás, a zene, a fény és a tér elemeinek lehámozásával teremti meg a fizikai és mindazonáltal fogalmi síkon mozgó előadását. Minden egyes előadás egyedi és érzéki kapcsolatot teremt közönség és előadók között. Schuitemaker érzéki alapokon nyugvó munkái mélyrehatóak és igézőek, t új fényben világítják meg a ritmus fogalmát, az ismétlést és állóképességet.

Alkotásait ? beleértve az olyan elismert előadásokat mint a The Fifth Project | DUET, a 2016. tavaszán a Trafó színpadán is bemutatott While we stive, a Together_till the end, és a most látható I will wait for you ? neves kortárstánc fesztiválokon és színházakban több mint 15 ország színpadán láthatta a közönség Európában és azon kívül.

A(z) Trafó előadása

Hozzászólások