Színház

in resonance - English friendly

előadás

Még nincs szavazat!

Légy te az első!

Létezésünknek ebben a rétegében nincsenek köztünk szigorú határok. Végtelenül hasonlóak vagyunk. Sejtek, részecskék. Folyamatos rezgésben, hangolódásban, a figyelem változásaiban.
Hang szakad ki a testbôl. Meglep, megvéd, összeköt.
Hogyan rezonálunk egy olyan térben, amely enged a csendes jelenlétnek, a hosszú és intenzív szemmel való találkozásnak és a belülről jövő éteri hangoknak?
Képzeld el, hogy egy olyan térbe érkezel, amelynek megvan az ereje, hogy elszakítson a hétköznapi világtól, és elnyeljen a fizikai és rituális jelenlétben.
Egy ilyen átalakító erővel bíró együttlétre invitál Ötvös Kinga és Kovács Tímea minimalista és érzéki audiovizuális előadása.
Ahogy megtalálod a helyed a körben, a két gonzo-alien kinézetű performer a kör közepére lép és meghívnak, hogy elmerülj egy időtlen, térbeli, folyékony állapotban. Bármennyire is befelé forduló a test- és mozgás nyelvük, jelenlétük ellenállhatatlan erőt és hatalmat sugároz.

Az "In resonance" képes kölcsönös, elemi együtt rezgést létrehozni a mozgás, a nézés és az éneklés ősi erejének köszönhetően.

Alkotók/előadók: Kovács Tímea és Ötvös Kinga
Sound design/hang technika: Ötvös Kinga
Jelmez: Cristina Milea
Mentor: Hód Adrienn
Fény- és látványterv: Pete Orsolya

Hozzászólások