Színház

Jézus Krisztus Szupersztár

rockopera, 2 felvonás, magyar, 2011.

Értékelés:

3 szavazatból
Szerinted?

Legendás darab, nagy szerepek, megrendítő élmény, a huszadik század passiója, világszínvonalú rockzenével. Jézus mellett Júdás, Péter, Mária Magdolna és a többi bibliai szereplő is színre lépnek, hogy újra és újra felrázzák a tévelygő emberiséget.

További szereplők: Gombos Judit, Harna Péter, Kenyér Klára, Kinczel József, Nagy Mihály,
Paál Gyula, Papp Annamária, Pardi Andrea, Sárvári Diána,Tárnai Attila, Darók Petra, Hauser Martin, Kerner Viktória, Kinczel Jószef, Kiss Borbála Katalin, Kordoványi Dóra, Marton Szabolcs, Schmidt Áron, Torma Zsolt, Tógyer Karina, Törőcsik Tamás, Wesseli-Simon Réka, Berényi Kitti, Bojtos Csongor, Czagány Attila, Horváth Ábel, Horváth Janka, Koroknai Kira, Szilágyi Bence

A(z) Szigligeti Színház előadása

Bemutató időpontja:

2011. április 15., Szigligeti Színház

Stáblista:

Hozzászólások

Keret 2011 máj. 06. - 11:57:43
Nyilván... Júdás végülis az egyik legfontosabb, (nem merem kimondani, de majdnem fõszereplõ). Ugyanakkor nekem pont, hogy Jézus nem jött át. Ekkora kappanhanggal nem tudom hogy engedhették oda ennyi éven keresztül a Palit. Viszont Mária Magdolna énekét ilyen szép feldolgozásban és fordításban még nem hallottam. :) Jó volt, de el nem ájultam.
KAG 2011 ápr. 30. - 07:08:34 Előzmény DobciBarbi
Sajnos egyet kell értenem az elõttem szólóval. Most csütörtökön láttam a darabot Vári-Kovács Péterrel Júdás szerepében. Igazán nem mondhatom, hogy rosszul játszott egyszerûen csak kevésnek érzõdött erre a szerepre szerintem például Péter szerepét tökéletesen hozta volna.
Ahogy Vári-Kovács Júdás szerepében kevésnek érzõdött, úgy Kertész Marcella Mária Magdolna szerepében egyes pillanatokban kicsit soknak, azt hiszem ebben a szerepben a kevesebb több. Felteszem ezek a gyengeségek fel sem tûntek volna, ha nem egy kiváló elõadást látok ahol például Dolhai Attila úgy játszott és énekelt, a hideg futkosott a hátamon sõt férfi létemre könnyes lett a szemem. Az esendõ Jézus megformálása, akinek Júdáshoz hasonlóan szintén el kell fogadnia sorsát és az elkerülhetetlent számomra közelebb hozta Õ-t, mint eddig bármikor és ezt szívbõl köszönöm. Ezek után nem meglepõ, hogy a darabot jó szívvel ajánlom mindenkinek, sõt ha tehetem én is megnézem majd újra akár ebben akár a másik szereposztásban.
DobciBarbi 2011 ápr. 18. - 10:07:05
Szombaton volt szerencsénk a párommal az elõadást megnézni. A rendezés remek, a szereplõk szintén. Rég nem láttam ilyen színvonalas elõadást. A Júdást alakító színész kivételével mindenkivel meg voltunk elégedve. A közönség állva tapsolt az elõadás végén. Ez szerintem mindent elárul...
Köszönjük!