Színház

Just filming directed by Kristian Smeds

előadás, angol, 2017.

Még nincs szavazat!

Légy te az első!

A rendező, a finn színházi világ egyik vezető személyisége, aki számos darabot írója és rendezője.. 1996-ban megalapította a híres Theatre Takomot, amelynek művészeti igazgatója volt 2001-ig. Főleg a balti államokban dolgozik az elmúlt 10 évben és 2001-ben elsőként kapta meg az északi színházi művészek közül az új színházi realitásért járó európai díjat. Rendszeresen használ élő színpadi játékkal kevert multimediális eszközöket a videó szegmensek párhuzamosan futnak a színészek jeleneteivel.
Kristian Smed ebben a vizuális és zenei elemekben tobzódó produkcióban egy magyar és egy észt színész szerepel: Láng Annamária és az észt Juhán Ulfsakkal.Egy utolsó tangó varázslatos emléke...

A Juhán Ulfsak az észt színházi világ egyik legbefolyásosabb sze,élyisége, a az első független észt színházi csoportosulás, a Von Krahl Társulat- alapító tagja, Kristian Smeds számos produkciójában részt vett: The Year of the Hare, The Seagull, Mental Finland and Der Imaginäre sibiriske Zirkus des Rodion Raskolnikow.
Színészek: Láng Annamária, Juhán Ulfsak
Zene: Verneri Pohjola, Pekka Kuusisto, Timo Kämäräinen
Fényterv: Teemu Nurmelin
Videó: Lennart Laberenz
Audiovizuális asszisztens: Eetu Hiltunen, Matias Koivuniemi, Olli Valkola
Hang: Vranik Krisztián
Hangtechnika: Mikki Noroila
Színpadmester: Tarmo Tanttu / Aslak Sandström
Smink tanácsadó: Laura Sgureva
Producerek: Roosa Vaverka, Márkus Virág
Dramaturg és rendező: Kristian Smeds
Rendezőasszisztens: Ronja Louhivuori

A(z) Trafó előadása

Hozzászólások