Színház

Kabaré

musical, magyar, 2012.

Értékelés:

9 szavazatból
Szerinted?

1931 szilveszter éjjelén érkezik Berlinbe a fiatal amerikai írójelölt, Cliff Bradshaw, aki még aznap éjszaka a város egyik leglátogatottabb mulatójában találja magát, a legizgalmasabb énekesnő, az angol Sally Bowles karjaiban. Elsöprő és szenvedélyes szerelmükben nem látják a jövőt: nem veszik észre, hogy idegenekké lettek Németországban.
A Színház- és Filmművészeti Egyetem Zsámbéki-Zsótér-osztályának színészhallgatói előadják a Kabaré című musical-t a város egyik leglátogatottabb színházában, a Nemzetiben, és már látják a jövőt.

A(z) Színház- és Filmművészeti Egyetem (Ódry Színpad) előadása

Bemutató időpontja:

Stáblista:

Hozzászólások

10/10
rumci 2013 febr. 21. - 23:35:12 10/10
Csak rajongani tudok! Ilyen fantasztikus elõadást évek óta nem láttam. Mélyen megrendítõ, halálosan pontos. Csodálatos együttállása az alkotói tehetségeknek. Le a kalappal fordítók, rendezõ, színészek, zenészek stb. stb. stb. elõtt!!!
10/10
Edmond Dantes 2013 jan. 10. - 09:47:07 10/10
Lenyûgözõ produkció, szárnyaló rendezõi fantáziával, egy remek végzõs színészcsapattal. Színpad és nézõtér egyben, amitõl színészek és közönség szó szerint testközelben vannak egymással, a nézõ úgyszólván az elõadás részévé, résztvevõjévé válik. Helyszín: Nemzeti Színház Kaszás Attila terme. Februártól ismét lesznek elõadások.