Színház

Káprázat és csoda

előadás, 2011.

Értékelés:

2 szavazatból
Szerinted?

Újra Magyarországra érkezik az orosz vízi cirkusz! Idén Yana Sevcsenko vízi revü fantázia műsora kap főszerepet a Fővárosi Nagycirkuszban.

Az áprilistól kezdődő show-műsorban nem csak a földön, a levegőben, hanem a vízben is csodálatos attrakciókat láthat a nagyérdemű közönség. Az utóbbi évtized kétség kívül egyik legnagyobb cirkuszi sikereit a 2003. majd 2007. évi orosz vízi cirkusz vendégszereplése aratta Budapesten. Összesen több mint 250 ezer néző látta az előadásaikat.
A nagy sikerre való tekintettel a világhírű társulat harmadszorra is a Fővárosi Nagycirkuszban szerepel. Idén még látványosabb, pazarabb és modernebb produkcióval érkeznek a magyar fővárosba. A porond helyére egy 200 ezer literes medencét építenek. Mágikus illúziókkal, bravúros artistamutatványokkal, felhőtlen humorral, csinos táncosokkal és a versenysportból érkezett szinkronúszókkal kápráztatnak. Természetesen az állatok sem fognak hiányozni: cicák, galambok, fókák, kígyók és krokodil is szerepel a csodálatos előadásban. Az események és műsorszámok megállás nélkül váltják egymást. A "Káprázat és Csoda" produkció a címéhez méltóan szórakoztatást és kikapcsolódást ígér az egész család részére.

A(z) Fővárosi Nagycirkusz előadása

Bemutató időpontja:

2011. április 2., Fővárosi Nagycirkusz

Hozzászólások

10/10
calella 2011 jún. 19. - 08:23:08 10/10
Soha nem szerettem a cirkuszokat, ráadásul utálom, hogy a bohócok azt hiszik akkor humorosak, ha durrantanak, hogy az ember infarktust kapjon.
Ezt a cirkuszt tegnap láttam, egy ismerõsöm hívta fel rá a figyelmem. Félve mentem el, mégis a "föld felett repkedve" jöttem ki. Teljesen elvarázsolt. Gördülékeny mûsor, bájos humor (hangoskodás nélkül!), egyszóval 2 és 1/2 óra káprázat és csoda!