Színház

Kéretlen kérőim

előadás, magyar, 2008.

Még nincs szavazat!

Légy te az első!

Sokan ismerik tevékenységemet, talán a tisztelt nézők között is akad, aki találkozott már táncosi, alkotói munkásságommal. Tudják, hogy évekig magamra komponált tánc-színházi előadásokkal jelentkeztem, mellbevágó őszinteséggel és a fizikum/test tökéletes, hiteles magányával.
Az utóbbi években rájöttem, úgy is lehetek magányos, hogy sokan vesznek körül, és ez az állapot hihetetlenül inspiratív számomra. Most hívtam partnereket, akik előadóként megérintenek, megfognak, és nem engednek el. Velük szeretnék együtt dolgozni, alkotni.

"Keresgélek és remélek. Zakatol a tudat, feszélyez a félelem, és szeretnék mihamarabb megszabadulni a létemtől. Nem úgy zaklatottan vagy erőszakosan, csak csendesen és egyszerűen, hogy ne bántson többé egyetlen fájó tövis sem. Keveslem, ami történik, de sokallom, ahogy semmit mondóan szalad el mellettem már a sokadik nyár.

Segíts megértenem, miért zihál a test, és miért hajt - oly sokszor - a vágy a megismerésre, zajra, marokra, körömre, csókra, fenekestül felforgatott örömvilágra? Csillapodik-e valaha is ez a vonzalom? Ráérek-e valaha is magamat magamért szeretve, megválni földi hüvelyemtől, teremtől, határomtól, felfedezett magányomtól?

Hiszen már sokadszor kiáltom pusztába igazamat!..."

A(z) Bakelit Multi Art Center előadása

Bemutató időpontja:

2008. január 23., Bakelit Multi Art Center

Stáblista:

Hozzászólások