Színház

Két összeillő ember

zenés játék, magyar, 2012.

Még nincs szavazat!

Légy te az első!

Szécsi Pál és Domján Edit is megalkuvás nélkül keresték hivatásuk határait. Domján Edit felejthetetlen tehetségű színésznő, Szécsire sokan úgy emlékszünk, mint egy kihajtott gallérú jampira, de a dalszövegekből egy mély gondolkodású férfi alakja rajzolódik ki. Domjánnal való találkozása valóban két összeillő ember találkozása volt. Szerettek élni, és ez az életigenlés hatja át az előadást is. De sorsszerű találkozásuk után velük együtt kell megértenünk, hogy nem sikerülhet... elégnek ebben a szerelemben.

A(z) Vörösmarty Színház előadása

Stáblista:

Szereplők

Szécsi Pál

Alkotók

Hozzászólások

Giny K 2012 ápr. 11. - 17:45:36
A Váradi-Keller páros, mint mindig, most is fantasztikus volt... Keller ugyan egy kicsit túljátszotta a "szenvedõ" Szécsit, de különben jó volt, különösen az, amilyen hirtelen tudott váltani a "hétköznapi" és a "színpadi, jampec" Szécsi között.
A darab egyébként nekem egy kicsit zavaros volt, talán azért, mert viszonylag fiatal vagyok, és nem sokat tudok se Szécsirõl, se Domján Editrõl; de különben jól van megcsinálva. Minden dal a "helyén volt", egyáltalán nem éreztem õket erõltetettnek. Az is tetszett, ahogy a végén feloldották a drámai hangulatot... :-) (Talán egy kicsit giccses is volt, de nekem akkor is bejött! :-D)