Színház

Rendezők viadala

előadás, magyar, 2017.

Értékelés:

2 szavazatból
Szerinted?

Improvizált stílusjáték filmes műfajok és a közönség ötletei alapján.

A legtöbb ember életében egyszer csak eljön az a pillanat, amikor azt érzi: filmrendező szeretne lenni. Pontosan tudja, hogyan is kell kinéznie annak a szúrós tekinteteket és poros pisztolytáskákat felváltva mutató, feszült csenddel teli párbaj-jelenetnek egy westernben. Hogy legalább 16 hegedűnek kell tremolóban szólnia a romantikus vígjáték utolsó nagy reptéri "majdnem-elkerülik-egymást-de-aztán-mégsem-mert-a-szerelem-mindennél-erősebb"
montázsában. Hogy a mogorva zsaru idióta, tériszonyos társa végül mégis összeszedi minden bátorságát és felmászik a szakadó esőben a világítótorony tetejére, hogy megmentse barátját.

A Rendezők Viadala című előadásban a Momentánosok azt improvizálják, hogy filmrendezők. Az este 4 különböző stílusú, műfajú, hangulatú improvizált filmjelenettel kezdődik - 4 Momentános rendezésében. A nézők ötletei által is inspirált történetek újabb és újabb körökben bontakoznak ki, de a közönség minden kör után szavaz, hogy melyik sztori folytatódjon és melyiknek mondjunk búcsút. Az utolsó szavazás után csak egyetlen film marad, aminek így a végső, befejező nagyjelenetét is láthatjuk.

A világszerte népszerű Super Scene impróformátum - Momentános feldolgozásban.

A(z) IMPRÓ (Momentán Társulat) előadása

Bemutató időpontja:

2017. szeptember 28., IMPRÓ (Momentán Társulat)

Hozzászólások

doktormacko1 2017 szept. 28. - 17:46:23
Ma este kiderül , hogy milyen az elõadás.