Zenekar

Tommy Steel and the Gents


Értékelés:

1 szavazatból
Szerinted?

Aczél Tamás (ének)

Már ifjú korában fellépett énekesként, színészként, játszott drámai színdarabban segédszínészként az operában, parodistaként vett részt a Ki Mit Tud-on.

1993-tól három évig Svédországban énekelt a Swede Drops zenekarral, majd hazatérése után az Új Rákfogó együttesben olyan neves zenészekkel lépett fel mint Szakcsi Lakatos Béla és Balázs Elemér, de szerepelt együtt Závodi Jánossal és Török Ádámmal is.1996-ban megjelent nagylemezén többek között Bogdán Csaba, Alapi István, Egri János és Keönch Boldizsár is közreműködött.

1999-ben létrehozta a "Családokért-tisztán" alapítványt, ez töltötte ki az életét.

2013-ban kezdett újra énekelni, célja egy nagy mű létrehozása szimfonikus zenekarral, amelynek zenei vezetője Balogh Sándor és első mozzanata a "Levél" c. dal.

A "Zene gyógyító ereje" fesztivál alapítója.



Kerekes Aladár (gitár)

Zeneszerző, szövegíró, dolgozott a Gemini együttes billentyűsével,Papp Imrével, Geri Edittel. a Café Latino zenekarral és Szentpéteri Csilla zongoraművésszel.

Hosszú ideig dolgozott együtt Cserháti Zsuzsával, akinek lemezt is írt.

Hangszerelésével és hangmérnöki munkájával számos magyar elismert zenésznek született keze alatt nagylemeze.



Németh Gábor "Nemo" (basszusgitár)

A Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetemen jazz tanszakán művész-tanári diplomát szerzett, session muzsikosként dolgozott Fenyő Miklóssal, Gerendás Péterrel, a Pa-Dö-Dő-vel, Domahidy Lászlóval, Pitti Katalinnal.

Saját popzenei formációival a Sziasztok lányok és a Club 54 együttessel több slágerlistán szerepelt.



Kovács Erik (billentyűk)

A Magyar Zeneművészek Stúdiójában végzett, 1999-ben a Budapest Ragtime Band tagja. Nagyon sokoldalú zenész, ő írta a Való világ című tv-műsor főcím dalát. Zenélt együtt Tóth Verával, a Pedrofon együttessel, St.Martinnal, Little G. Weevil-lel, Balázs Fecóval és a Budafoki Big Band-del.



Balázs Tibor "Mamóka" (dob)

Hazánk egyik legkeresettebb és legfoglalkoztatottabb session zenésze, szinte lehetetlen felsorolni, hogy ki mindenkivel játszott együtt. Néhány név, a telejesség igénye nélkül: Fenyő Miklós, Roy és Ádám, Venus együttes, TNT, Cserháti Zsuzsa, Somló Tamás, Tóth Gabi, Zséda, Charlie.

Hozzászólások