Családi filmek december 30-ra

A kicsiket a Rio, Az Emoji-film és az Egy kutya hazatér, a nagyobbakat a 101 kiskutya, a Drágám, most mi mentünk össze!, a Hotel Transylvania - Ahol a szörnyek lazulnak, a Maci Laci és a Polar Expressz várja.

Rio

SuperTV2 - december 30., 10.10
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Rio de Janeiro csupa szín, csupa kaland, csupa lüktetés. Egyedül Azúr, az elkényeztetett házipapagáj gondolja úgy, hogy jobb a biztonság, a kaland felesleges, a repülés balesetveszélyes. Ám különös, és meghökkentően peches véletlenek sorozata úgy hozza, hogy kipottyan addig kényelmes életéből, és míg körülötte tombol a karnevál, ő kénytelen elfogadni azt, amit Rio adhat: izgalmat, kavarodást, sok új barátot, és előbb-utóbb a repülés örömét.

Az Emoji-film

Viasat3 - december 30., 11.20
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Még nincs minden felfedezve: feltérképezetlen univerzumok vesznek körül minket, még ha nem is tudunk róluk - talán azért, mert nagyon kicsik. Az okostelefonjában például mindenkinek van: egy boldog völgy, ahol a különféle szmájlik és hangulatjelek élnek és dolgoznak. Ám mindig mosolygós és kacsingatós békéjüket megzavarja egyikük, aki kerek fejébe veszi, hogy kideríti, mi van a völgyükön túl. Kalandos vándorútra indul, amelynek során neki és társainak egyre veszélyesebb alkalmazások kerülnek útjukba. Sőt, egy ismeretlen kéz talán ki is akarja törölni őket...

Drágám, most mi mentünk össze!

Filmcafe - december 30., 13.00
12 éven aluliak számára nem ajánlott!

Wayne Szalinski és különleges zsugorító- és növesztőgépei már jó néhányszor okoztak kalamajkát. Mindenki hallott is róluk a Drágám, a kölykök összementek és a Drágám, a kölyök marha nagy lett című fergeteges vígjátékokból. Wayne azonban most sem fér a bőrébe. Ezúttal egy váratlan kétbalkezességi rohamában saját magát, bátyját és feleségeiket sikerül kihozni a formából. A pöttömre varázsolt szülők kalandos és hosszú expedícióra indulnak, hogy segítséget kérjenek gyerekeiktől. Csebren-vedren, vad szappanbuborékokon és majonézes csuprokon keresztül talán elérik, hogy újra akkorák legyenek, amekkorában megszokták.

Egy kutya hazatér

HBO - dcember 30., 13.20
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Mit tehet egy kutya, ha messzire kerül otthonról? Vágyakozik a gazdája után. És mit tesz egy olyan különleges, játékos kedvű, és makacs négylábú, mint Bella? Elindul. Hegyen-völgyön, havon és vadonon keresztülvágva, dacolva vadállatokkal, lavinával és ami a legveszélyesebb, az útjába akadó emberekkel keresi az otthonát, valamint a legjobb barátját, Lucast, meg az ő különleges családját.
Bella több mint 600 kilométert tesz meg. Szerez barátokat, és néha menekülnie kell. Egypárszor megetetik, máskor az életéért küzd… de csak egy cél lebeg a szeme előtt: a hazatérés.

Hotel Transylvania - Ahol a szörnyek lazulnak

TV2 - december 30., 14.15
12 éven aluliak számára nem ajánlott!

Drakula gróf ötcsillagos luxuskastélyában a szörnyek pihenhetik ki rémes fáradalmaikat. A vámpírok fejedelme hétvégi bulit szervez a féltve őrzött, 118. születésnapját ünneplő kislányának. Erre meghívja a rémes kompániát, az élén Frankensteinnel és menyasszonyával, a múmiával, a láthatatlan emberrel és egy falka vérfarkassal. Az ünnepség vérbő, jó hangulatban telik, mígnem hátborzongató esemény történik: a kastélyba téved egy igazi, élő ember! Ráadásul fiatal, jó fej és megtetszik Drakula lányának.

101 kiskutya

DUNA Televízió - december 30., 18.40
12 éven aluliak számára nem ajánlott!

Roger és Anita a parkban ismerkednek össze kutyáiknak köszönhetően. Szerelem első látásra, akárcsak a két dalmata között, akik hamarosan 101 pöttyös kiskutyával állítanak haza. Az idillnek azonban hamar vége szakad, a velejéig gonosz Szörnyella De Frász szemet vet a jószágokra, és elrabolja a kiskutyákat, hogy újabb szőrmebundát varrathasson magának...

Polar Expressz

Viasat3 - december 30., 18.55
12 éven aluliak számára nem ajánlott!

Tizenéves főhősünk már majdnem biztos benne, hogy a Mikulás nem létezik és a karácsony csak a szülők trükkje, amikor az éjszaka közepén, hatalmas robajjal csillogó vonat áll meg a házuk előtt. Miután a kisfiú habozva felszáll, a Polar Expressz pöfögve megindul: apró, pizsamás utasaival az Északi-sarkra, hogy részesei lehessenek annak az ünnepi pillanatnak, amikor a Mikulás a manók jelenlétében átadja az általa választott gyermeknek az első karácsonyi ajándékot...

Maci Laci

RTL Klub - december 30., 19.25
12 éven aluliak számára nem ajánlott!

Maci Laci a Jellystone nemzeti park notórius bajkeverője. Az állandóan éhes mackó a barátjával, Bubuval örökösen azon mesterkedik, hogy megszabadítsa a kirándulókat elemózsiájuktól. Nincs olyan trükk, melyet be ne vetne a siker érdekében, miközben bohócot csinál a legfőbb ellenségéből, Smith vadőrből. Ám a vidám életnek vége szakad. Brown polgármester elherdálta a város pénzét, és a helyzetén most úgy akar segíteni, hogy el akarja adni a parkot. Ha a fakitermelő vállalat kezébe kerül a terület, akkor Maci Laciéknak mennie kell. Ám a mackó nem hagyja annyiban a dolgot! Smith vadőrrel szövetkezve akcióba lép.