Családi filmek keddre

A kicsiket a Malacka, a hős, a Csingiling és a Soharém legendája, a Macskarisztokraták és a Némó nyomában, míg a nagyobbakat a Fogtündér, a Kutyák és macskák, a Bűbáj, a Jumanji - Vár a dzsungel és az Angry Birds - A film várja.

Malacka, a hős

RTL Klub - augusztus 20., 9.50
Korhatárra való tekintet nélkül megtekinthető!

Tigris ravasz mézszerző akciójában mindenki fontos szerepet kap, még Füles is része a tervnek, csak Malackának nem jut feladat: túl kicsi hozzá, hogy segítsen. De amikor eltűnik, a barátai rögtön rájönnek, mennyire hiányzik. Még szerencse, hogy megtalálják a naplóját, és az abban találtak segítségével megkezdődhet a nyomozás. Micmackó és a többiek egy kis rózsaszín, lebegő fülű alakot keresnek: és a nyomok azt mutatják, hogy még egy Egészen Kicsi Állat is végrehajthat Igen Nagy Tetteket.

Fogtündér

Viasat3 - augusztus 20., 11.20
12 éven aluliak számára nagykorú felügyelete mellett ajánlott!

Derek Thompson, a jégkorongliga egyik legkeményebb játékosa, ráadásul nem hisz a mesékben. Nem véletlen, hogy összetöri a legfiatalabb rajongói álmait. Hányaveti magatartása a magánéletében is megmutatkozik, ami a barátnőjével, Carlyval való kapcsolatát veszélyezteti. Ezt tetézi, amikor bemeséli Carly kislányának, Tessnek, hogy a fogtündér nem létezik. Mindez nem marad következmények nélkül. Derek váratlanul a hitetleneket vizsgáló bizottság előtt találja magát, akik két hét tündérlétre ítélik. A férfi azt hiszi, az egész rossz álom csupán. Ám legnagyobb megdöbbenésére szárnyak nőnek ki a hátából.

Csingiling és a Soharém legendája

Film+ - augusztus 20., 11.30
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

A vidám és tehetséges állattündér, Gida szerint könyveket nem szabad a borítójáról megítélni, ahogy állatokat sem az agyaraik mérete alapján - ezért összebarátkozik a hatalmas és titokzatos lénnyel, a Soharémmel. Míg Csing és a többi tündér kissé aggódva nézik Tündérlak új lakóját, az elit felderítő tündérek úgy döntenek, inkább foglyul ejtik a lényt, mielőtt az elpusztítja az otthonukat. Gida azonban a szívére hallgat és kockáztatja a többiek barátságát, amikor arra kéri őket, segítsenek megmenteni a Soharémet.

Kutyák és macskák

Viasat3 - augusztus 20., 13.25
12 éven aluliak számára nagykorú felügyelete mellett ajánlott!

A dorombolás kora lejárt. Az orrunk előtt titkos háború zajlik. A felek foggal-körömmel küzdenek: ezt a háborút kutyák és macskák vívják és épp a macskák állnak jobban. Új vezérük, a kérlelhetetlen sziámi cica velőscsontot nem kímélve tör végső célja, a Föld teljes elmacskásítása felé. A kutyák ügynökei az utolsó pillanatban kiszagolják a bajt és az ebkommandó mindent elkövet, hogy megállítsa a diktátort. A négylábúak háborújába Brody professzor is belekeveredik, aki épp olyan anyagon kísérletezik, amely mindkét fél számára veszettül fontos.

Macskarisztokraták

Paramount Channel - augusztus 20., 14.20
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Széltől is óvott, tündéri macskacsalád él a századforduló Párizsának egyik fényűző otthonában. Boldogságuk azonban csak addig tart, amíg a ház úrnője közzé nem teszi végrendeletét, melyben halála esetén a cicákra hagyja vagyonát - ha ők már nem lennének, akkor viszont a komornyik örököl mindent. A sanda szolga azonnal kész az ármányra és a cicák csakhamar az utcán - jobban mondva, az egyik messzi réten találják magukat. A szerencse azonban segítségükre siet, és a Párizs utcáin, kertjeiben, háztetőin élő macskák, cicák, cicusok, macsekok, valamint Roquefort, a családhoz hű egér segítségével visszaküzdik magukat otthonukba.

Bűbáj

Film Now - augusztus 20., 18.15
12 éven aluliak számára nagykorú felügyelete mellett ajánlott!

Giselle-t, a szépséges hercegnőt a gonosz királynő száműzi a varázslatos, dalokkal teli rajzfilmvilágból. Ennek következményeként a lány a mai, modern Amerikában találja magát. Giselle először elborzad New Yorktól, melyben feje tetejére állnak a mesevilágban ismert tételek. Azután találkozik Roberttel, a válóperes ügyvéddel, aki kisegíti a bajból, és akibe lassan, de biztosan beleszeret. Igaz, hazájában már eljegyezte őt Edward herceg. A dolgok összekavarodnak, amikor megjelenik a herceg, ráadásul a gonosz királynő is New Yorkba érkezik, hogy a hercegnő életére törjön.

Angry Birds - A film

TV2 - augusztus 20., 18.55
12 éven aluliak számára nagykorú felügyelete mellett ajánlott!

Végre kiderül, miért dühösek a madarak! Hisz eredetileg Madár-szigeten csupa kedves, boldog és a repüléssel nem is kísérletező szárnyas élte világát. A nagyszerű társaságból viszont valahogy mindig kilógott a három jó barát: Piros, aki azért néha kissé ingerült valamint hű haverjai, Chuck és Bomba. Amikor viszont titokzatos, zöld malacok szállnak partra náluk, ők hárman sejtik meg először, mivel próbálkoznak a vendégek: és az ő dolguk, hogy megállítsák őket.

Némó nyomában

RTL Klub - augusztus 20., 19.00
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Az élet a Nagy Zátony környékén tele van veszélyekkel. Jól tudja ezt Pizsi, a kis bohóchal, s erre próbálja megtanítani egyetlen fiát, Némót is. Ám az ifjonc - ahogy az már lenni szokott - tele van kalandvággyal, és amikor eljön az idő, el kell hagynia otthonát, és elindulni az iskolába. Pizsi idegesen kíséri őt, és szorongva figyeli minden mozdulatát. Aggodalma nem is alaptalan, mert Némó, dacolva intelmeivel, túlúszik a biztonságos határon, hogy megnézzen egy hajót, és az apa tehetetlenül nézi végig, ahogy egy búvár hirtelen elragadja csemetéjét.

Jumanji - Vár a dzsungel

Film Now - augusztus 20., 20.00
12 éven aluliak számára nagykorú felügyelete mellett ajánlott!

Négy középiskolás talál egy régi játék konzolt, amelyen egy olyan program fut, amiről még sosem hallottak: a Jumanji. Kipróbálják, és a játék rögtön beszippantja őket - de igazán. Átváltoznak saját avatárjukká. Hamar rájönnek, hogy ezen a pályán a túlélés a tét. Akkor győzhetik le a játékot, és juthatnak vissza a valódi világba, ha bevállalják életük legveszélyesebb kalandját, rátalálnak arra, amit egy 20 évvel ezelőtti gémer hátrahagyott számukra, és tesznek néhány nagyon bátor felfedezést. Mert ha belebuknak, örökre a játékban ragadnak.