Családi filmek szombatra

A kicsiket az Alsógatyás kapitány, Asterix és Obelix, a Toy Story második része és Breki, a békakirályfi, a tiniket az Elvitte a víz és A kincses bolygó című animáció várja.

Elvitte a víz

Film+ - február 16., 13.00
12 éven aluliak számára nem ajánlott!

Roddy tagadhatatlanul előkelő társasági egér, aki a házi kedvencek édes életét éli egy kensingtoni luxuslakásban. Amikor egy Sid nevű csatornapatkányt köp ki a lefolyó, és a jövevény úgy dönt, megütötte a főnyereményt, Roddy úgy akar megszabadulni a kártevőtől, hogy a "jacuzziba" csábítja. Noha Sid egy tudatlan tuskó, de nem bolond, így végül Roddy lesz az, akit elvisz a víz Patkopolisz nyüzsgő csatornavilágába.

A kincses bolygó

Paramount Channel - február 16., 16.25
12 éven aluliak számára nem ajánlott!

Jim Hawkins átlagos kamaszfiút egy nap utoléri a nagy kaland: megtalálja a kincses bolygó térképét, és egy habókos tudós, Doppler professzor társaságában nekivág a végtelen űrnek. Űrvitorlásuk legénysége azonban gonosz tervet forral. Jimék a kapitány és néhány hű embere társaságában még idejében elmenekülnek a lázadók elől, de tudják: Hosszú John Silver, a kiborg és rettegett kalózai addig nem tágítanak a nyomukból, míg meg nem szerzik a régi űrkalózok legendás kincsének térképét.

Alsógatyás kapitány: Az első nagyon nagy film

HBO - február 16., 16.40
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Két kölyök, George Beard és Harold Hutchins egy mágikus gyűrűvel hipnotizálja az iskolaigazgatót, aki ennek következtében képregényhőssé változik, egészen pontosan Alsógatyás kapitánnyá. A gond csak az, hogy a kreált szuperhős nem éppen úgy viselkedik, ahogy azt eddig megszokhattuk.

Asterix Amerikában

m2 - február 16., 18.15
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Felborul az edény, amelyből a két legendás figura Asterix és Obelix itta a varázsszert, melynek természetfeletti erejüket köszönhetik, és még mielőtt a druida Getafix új főzetet készíthetne, a rómaiak fogságába esik. Asterix és Obelix elindulnak, hogy megkeressék őt. Amerikában kötnek ki, ahol indiánok ejtik őket fogságba. Meglepő módon ugyanitt raboskodik Getafix is. A három bátor gall egyik jótettet a másik után hajtja végre, majd visszakerülnek szülőföldjükre, ahol szomorú hírek fogadják őket. Szerencsére nem hagyják magukat és szembeszállnak a római hódítókkal.

Toy Story - Játékháború 2.

Film+ - február 16., 18.55
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Minő borzalom: Woodyt elrabolják! Számos rettenthetetlen és számtalan nagyon is rettenthető játék-pajtása, a félelmetes űrbigyó Buzz Lightyear vezetésével mentőexpedícióra indul. Ezúttal az igazi nagyvilággal kell szembeszállniuk: kamionokat térítenek ki útjukból, megostromolnak egy játékáruházat, megmentik Woodyt egy mániákus játékgyűjtő kezei közül, és Buzz Lightyear ősi galaktikus ellensége, a félelmetes Zurg sem ússza meg szárazon. 

Breki, a békakirályfi

Minimax - február 16., 20.00
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Breki, a kis béka, nem szeret ugrálni és a vizet sem szívleli. Ahhoz, hogy megtalálja helyét a világban, barátjával, a repülő mókuslánnyal belevetik magukat az Amazonas dzsungelébe. Útjuk során megannyi érdekes és olykor furcsa állattal találkoznak, a dzsungel mélye pedig számos kalandot tartogat számukra.