Családi filmek szombatra

A kicsiket a Jönnek a kacsák, a Nyúl Péter és Az oroszlánkirály 2. - Simba büszkesége, míg a nagyobbakat a Maugli, a dzsungel fia, a Balto 3. - Száguldó kutyaszán, a Toy Story 3., az ÖcsiKém, a Télbratyó, a My Girl - Az első szerelem, az Elátkozott Ella és a Kémkölykök várja.

Jönnek a kacsák

HBO - július 27., 7.20
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

A megrögzött szeleburdi agglegény lúd miatt - aki inkább légi akrobatikát gyakorol ahelyett, hogy a többiekkel készülne a vándorlásra - két kiskacsa elszakad csapatától. Habár a bájgúnárnak semmi kedve, hogy segítsen a két kiskacsának visszatalálni a csapatához, egy véletlen folytán megsérül, így a kacsákkal marad. A furcsa trió nekivág egy veszélyekkel teli útnak, hogy még az első hó megérkezése előtt biztonságos búvóhelyet találjanak.

Maugli, a dzsungel fia

Film+ - július 27., 8.30
12 éven aluliak számára nagykorú felügyelete mellett ajánlott!

India fenséges, buja dzsungelében kis karaván halad. A menettel tart többek között egy ötéves kislány, Kitty, valamint a hasonló korú, egzotikus arcú kisfiú, Maugli. Az egymást nagyon kedvelő két gyönyörű gyereknek van még egy közös vonása: egyiküknek sem él az édesanyja. A karaván nyugalma egyszeriben elszáll, amikor felbukkan a dzsungel félelmetes ura, Sir Kán, a tigris. Hatalmas zűrzavar támad, tűz üt ki és Mauglival a dzsungel belsejébe robog az égő szekér. A vadon új lakója hamarosan összebarátkozik egy tucat farkaskölyökkel, megmenti egy medvebocs életét és lassanként a többi dzsungellakóban is barátokra lel...

Balto 3. - Száguldó kutyaszán

Minimax - július 27., 9.30
12 éven aluliak számára nagykorú felügyelete mellett ajánlott!

Balto és fia, Kodi egyszer csak azon veszik észre magukat, hogy a technika vívmányai már-már a szánhúzó kutyák jövőjét is veszélyeztetik, mivel a levelek és szállítmányok gyorsabban jutnak el Nome városába repülőgépen, mint kutyaszánon. Egy parázs vitát követően aztán levélkézbesítő versenyt rendeznek a Balto vezette kutyaszánosok és Duke, a pilóta részvételével, akinek a repülőgépe igazán elkápráztatja Baltót. Mivel Duke egyáltalán nem ér célba, néhány kutya örömujjongásba kezd, hogy ilyen fényesen bebizonyították a fölényüket, ám Balto tudja, hogy valami nagy baj történt. Így hát Balto, Muk és Luk segítségével Duke és Borisz megmentésére siet, és nekifognak a lezuhant gép felkutatásának.

Toy Story 3.

Film Now - július 27., 9.35
12 éven aluliak számára nagykorú felügyelete mellett ajánlott!

Andy kinőtt a gyerekkorból, továbbtanul, és elköltözik otthonról. A játékai már nem érdeklik, nem csoda, ha Woody seriff, az űrhajós Buzz, Krumplifej, Rex, a tacskó és a többiek úgy érzik, nincs rájuk szüksége. A magukat feleslegesnek érző játékok elhatározzák, nem várják meg, míg a kukában végzik, hanem a Sunnyside óvodába mennek, ahol örömet szerezhetnek a gyerekeknek. Az álomból azonban rémálom lesz, amikor rájuk szabadulnak a féktelen apróságok. Woodyék kénytelenek menekülőre fogni a dolgot, az ovi játékaival összefogva szöknek meg, hogy visszatérjenek Andyhez, aki időközben keresni kezdte őket.

ÖcsiKém

Moziverzum - július 27., 12.20
12 éven aluliak számára nagykorú felügyelete mellett ajánlott!

Cody látszólag egyszerű hétköznapi srác. Hadilábon áll a matekkal, és ügyetlen a lányokkal. Senki sem sejti, még a családja sem, hogy valójában rátermett legényke: a CIA új programja jóvoltából ő Cody Banks, a titkos tini ügynök. Az álcázott nyári táborokban kapott kiképzésen a legújabb technikákkal is megismerkedett. Úgy vezet, mint egy autóversenyző, jártas a tudományokban és nagyon erős. Első küldetése Dr. Connors lányának meghódítása. Közel kell férkőznie ugyanis az apja kutatási eredményeihez, amelyre egy bűnbanda vetett szemet. Ennek segítségével akarják leigázni a világot.

Télbratyó

Film+ - július 27., 12.30
12 éven aluliak számára nagykorú felügyelete mellett ajánlott!

Fred Claus, aki egész életében testvére, Nick, a Télapó árnyékában élt, ötvenezer dollárt próbál legombolni a tesóról. Télapó azonban bekeményít, és cserébe arra kötelezi Fredet, hogy pár napig dolgozzon neki. Az időzítés nem a legszerencsésebb, a minisztérium ugyanis a Télapó nyakára küldi Clyde-ot, hogy a hatékonyságot vizsgálja. Csak három hiba, és a Télapó a manóival együtt ki van rúgva.

My Girl - Az első szerelem

Prime - július 27., 14.15
12 éven aluliak számára nagykorú felügyelete mellett ajánlott!

Vada Sultenfuss életében a halál nagy szerepet játszik, ami rögeszméjévé válik. Az édesanyját elveszítette és az édesapja egy temetkezési vállalkozásból tartja el a családját. Részt vesz egy költészettel ismerkedő nyári kurzuson, hogy elkápráztassa az angol tanárját, akibe szerelmes. Thomas J., a legjobb barátja "mindenre allergiás", de mindvégig kitart mellette, a lány gátlásait figyelmen kívül hagyva. Vada apja felveszi a temetkezési vállalkozásába Shellyt, a sminkszakembert és lassan szerelmes lesz belé. Vada őrjöng dühében és mindent megtesz annak érdekében, hogy szétválassza őket.

Nyúl Péter

HBO - július 27., 15.00
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Nyúl Péter nagy szájánál csak a füle nagyobb. Egyébként jó kedélyű, laza, és a kék dzsekijéről biztosan felismered. Meg arról, hogy nem hord nadrágot. Szerinte ő az ember legrégibb barátja, és ezért joga van néha megebédelni a kiskertben, megmelegedni a konyhában és bulit szervezni a haverjainak nappaliban. A helybéli tanyagazdának azonban erről egészen más elképzelései vannak.

Elátkozott Ella

SuperTV2 - július 27., 17.00
12 éven aluliak számára nagykorú felügyelete mellett ajánlott!

Születése napján alaposan kitol a Tündérkirálynő Ellával. Csupa szívjóságból elvarászolja, s míg él engedelmeskednie kell minden parancsnak. 18 évvel később, miután mostohatestvérei annyiszor kihasználták és bajba sodorták, ráadásul lejáratták a jóképű herceg előtt, úgy dönt, felkeresi Lucindát, hogy visszaadja neki kéretlen ajándékát. Az egyszerű kirándulás hamarosan kalandos utazássá válik, tele ogrékkal, szőke óriásokkal, és a gonosz királlyal, Edgarral.

Az oroszlánkirály 2. - Simba büszkesége

RTL Klub - július 27., 18.55
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Simbának kislánya született, és a pajkos kis Kiarát nem könnyű féken tartani. Ez nem sikerül Timonnak és Pumbának, a bal kezekkel és lábakkal megáldott mókás duónak sem. Kiara elszökik csetlő-botló "dadáitól" és egyszer csak tiltott területen, Zordföldén találja magát. Ott találkozik Kovuval, a gonosz Zordon trónjának várományosával. A két fiatal megkedveli egymást, szüleik azonban ádáz ellenségek. A szerelemnek és a szeretetnek kell kibékítenie a forrongó ellentéteket...

Kémkölykök

Duna Televízió - július 27., 19.30
12 éven aluliak számára nagykorú felügyelete mellett ajánlott!

Ingrid és Gregorio Cortez kémek, de már 9 éve a családnak élnek, és nem vállalnak semmi megbízatást. Ügynöktársaik sorozatos és titokzatos eltűnése azonban arra készteti a házaspárt, hogy újra felöltsék álcáikat, és akcióba induljanak, ám hamarosan egy rejtélyes tévés figura várának tömlöcében találják magukat a mesefigurákká mutált, elrabolt ügynökök között! Két gyermekük, Carmen és Öcsi még fel sem ocsúdnak a meglepetésből, és máris övék a főszerep: meg kell menteni anyát és apát.