Családi filmek szombatra

Mesés hétvégének nézünk elébe, kezdetnek lesz itt dzsinn meg három kívánság, továbbgondolt Csipkerózsika-sztori, jeges varázslat, kalandkedvelő bébi és celeb státuszba lépett, családapa ogre. És ez még csak a szombat...

Szabadnapos baba

Mozi+ - június 13., 8.25
12 éven aluliak számára nem ajánlott!

Bink baba még nincs kétéves, mikor elrabolják otthonról, de a csöppség túljár a gazfickók eszén és megszökik, közben pedig kedvenc mesekönyve alapján végigmássza a város nevezetességeit, és persze izgalmas kalandba bonyolódik. Az idegösszeomlás szélén álló édesanyja, és a megtalálónak ígért jutalomra pályázó szélhámosok erednek az elkószált bébi nyomába. Ám Bink mindig egy "lépéssel" az üldözői előtt jár, és hamarosan az újságok ünnepelt sztárja lesz...


Shrek a vége, fuss el véle

Film Now - június 13., 8.40
12 éven aluliak számára nem ajánlott!

Shrek már nem az a félelmetes óriás, akit egykor megismertünk: ha valaki meglátja, nem kezd el sikoltozva az ellenkező irányba rohanni. Békés családapa és köztiszteletben álló híresség, akit megsüvegelnek, ha felbukkan az utcán, és autogramot kérnek tőle a vasvillára. Nem csoda, hogy nem érzi jól magát a bőrében, meg akarja találni régi önmagát. Ehhez azonban a Túl az Óperencián torz, alternatív változatán keresztül vezet az út. Ott, ahol üldözik az ogrékat, a gonosz Rumpelstiltskin a király, és nem ismerik egymást Fionával. Shreken a sor, hogy helyrehozza, amit elrontott, megmentse barátait, visszaállítsa a világ rendjét, és visszaszerezze szerelmét.


Demóna: A sötétség úrnője

HBO - június 13., 9.05
12 éven aluliak számára nem ajánlott!

Gondtalanul teltek az évek Demóna és Auróra számára. A szívfájdalom, bosszú és végül szeretet nyomán kialakult kapcsolatuk elmélyült. Ám az emberek és tündérek közötti gyűlölködés változatlanul fennáll. Auróra közelgő esküvője Fülöp herceggel ünneplésre szolgáltat okot Ulstead királyságában és a közeli Múriában, hiszen a két világ is egyesülhet a friggyel. Egy nem várt találkozás azonban új, nagy hatalmú szövetségessel ismerteti meg Demónát, aki eltávolodik Aurórától, s így a keresztanya és keresztlánya a Nagy Háború ellentétes oldalán találják magukat, ami próbára teszi családi összetartozásukba vetett hitüket.


Szabadítsátok ki Willyt! 3.

Film+ - június 13., 12.10
12 éven aluliak számára nem ajánlott!

Jesse barátja, Randolph a bálnák életét kutatja a Csendes-óceán északnyugati partjainál. Jesse itt találkozik újra Willyvel, a bálnával, és itt ismerkedik meg Max-szal, a tízéves kisfiúval, aki szintén imádja a tengert és annak különös élővilágát. Willyre és társaira azonban orvvadászok leselkednek. Jesse, Max és barátaik azonnal akcióba lépnek, hogy a Max apja, John Wesley kapitány vezette bálnavadászoktól megmentsék Willyt és családját.


Hannah Montana: A film

RTL II - június 13., 12.40
12 éven aluliak számára nem ajánlott!

Miley Stewart, azaz Hannah Montana teljes erővel küzd, hogy összeegyeztesse titkos popsztár-életét a magánéletével, amit igen nehéz, mikor már karrierje és népszerűsége az egekben szárnyal. Mikor már úgy tűnik, a hírnév teljesen átveszi az irányítást a magánélete felett, édesapja hazaviszi a tinilányt szülővárosába, Crowley Cornersbe, hogy új életet kezdjen, melyben a központban a vidámság, a nevetés és a romantika áll. Egy olyan mesés időszak következik, melyet még Hannah Montana sem tudott korábban elképzelni.


Aladdin

HBO 2 - június 13., 13.25
12 éven aluliak számára nem ajánlott!

Aladdin, a kis tolvaj megmenti a köznép közé álruhában kiosonó Jázmin hercegnőt, akiről azt hiszi, hogy annak szolgálólánya. Jázmin visszatér a palotába, de a karperecét ellopja Aladdin majma. A fiú belopódzik a palotába, és visszaadja az ékszert, ám elfogják a szultán gonosz tanácsadójának emberei. Jafar megparancsolja, hozzon el neki egy lámpást, azonban meglepetésére a lámpásból egy dzsinn bújik elő, aki teljesíti három kívánságát...


Jégvarázs

HBO - június 13., 18.15
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Amikor egy gonosz varázslatnak köszönhetően a királyság az örök tél fogságába esik, Anna, a félelmet nem ismerő optimista összeáll az extrém hegyi emberrel, Kristoffal és az ő hűséges rénszarvasával, Svennel, hogy közösen megtalálják Anna testvérét, Elsát, a Hókirálynőt és véget vessenek fagyos varázslatának. Az Everesthez hasonlítható körülmények közt, titokzatos trollokkal és a lenyűgöző és igazán vicces Olaf nevű hóemberrel is találkoznak. Annának és Kristoffnak mágikus kalandokkal kísért útjukon a természet erőivel kell dacolniuk, hogy megmentsék a királyságot a teljes pusztulástól.