Családi filmek szombatra

Az aktuális időjárási körülmények nagyon is indokolják a mai tévés elfekvőt, és hogy megkönnyítsük a dolgotokat, itt a lista hozzá.

Malac a pácban

Paramount Network - szeptember 17., 8.50
Korhatár nélkül megtekinthető.

Wilbur, a vakarcs kismalac ifjonti hebehurgyaságával és őszinte nyitottságával naivnak tűnik az istálló többi lakója számára, ám Charlotte, a pók szívesen fogadja barátjává. Akkor lesznek csak igazán elválaszthatatlanok, amikor a többi állat elárulja Wilburnek, hogy a napjai meg vannak számlálva. Úgy tűnik, csak a csoda mentheti meg a kismalac életét, de Charlotte elszántan barátja segítségére siet.


Belle és Sébastien – A kaland folytatódik

DUNA Televízió - szeptember 17., 10.15
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

A korábban megismert szereplők új kalandokkal és izgalmakkal néznek szembe, ahol ismét próbára kell tegyék bátorságukat, barátságukat és ismét tanúbizonyságot kell tenniük emberségből. A kalandok során pedig Sébastien családi titkaira is fény derül.


Space Jam – Zűr az űrben

RTL Klub - szeptember 13.35
Korhatár nélkül megtekinthető.

Bugs Bunny és kísérete bajba kerül, amikor szembeszáll a Földre érkezett apró kis űrlényekkel. A nerdluckokat a főnökük, Swackhammer küldte, mégpedig azért, hogy az ő szórakoztatására elrabolják Bugs Bunny kíséretének tagjait. De ő nem tétovázik, azonnal kosármeccsre hívja az idegeneket azzal, hogyha vereséget szenvednek, mindannyian ott maradnak a Földön, ám az űrlények győzelme esetén mindannyian Swackhammer kezébe adják magukat...


Kutyák és macskák

Film+ - szeptember 17., 13.45
12 éven aluliak számára nem ajánlott!

A dorombolás kora lejárt. Az orrunk előtt titkos háború zajlik. A felek foggal-körömmel küzdenek: ezt a háborút kutyák és macskák vívják, és épp a macskák állnak jobban. Új vezérük, a kérlelhetetlen sziámi cica velőscsontot nem kímélve tör végső célja, a Föld teljes elmacskásítása felé. A kutyák ügynökei az utolsó pillanatban kiszagolják a bajt, és az ebkommandó mindent elkövet, hogy megállítsa a diktátort.


Grimm meséiből: Rigócsőr király

m2 / Petőfi TV - szeptember 17., 14.50
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Egy napon Geránia hercegnője, Izabella a tiltott tóban fürdött, s megismerkedett az ellenséges ország trónörökösével, begóniai Richárddal. Másnap lánykérést tartottak a királyi udvarban, de a dölyfös hercegkisasszony az összes jelentkezőt kigúnyolta. Richárdra egyenesen a Rigócsőr csúfnevet aggatta. Édesatyja megunva lánya makrancosságát megfogadta, hogy hozzáadja az első koldushoz, aki a kapu elé téved...


Zambézia

m2 / Petőfi TV - szeptember 17., 18.15
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Egy fenséges vízesés peremén, Afrika szívében terül el Zambézia csodálatos madárvárosa, amit a bölcs és harcedzett Őszkarom vezet. Vijju, a fiatal sólyom elhagyja a távoli otthonukat, hogy csatlakozzon a tekintélyes Hurrikán védelmi repülőosztaghoz, akiket Csőrnagy képez ki Zambézia egének védelmére.


Pinokkió: Egy igaz történet

HBO - szeptember 17., 18.25
7 éven aluliak számára nem ajánlott!

Az ifjú Pinokkió elmenekül zseniális alkotója, Jepetto elől, és nekiindul Tibalttal, a lóval, hogy világot lásson, majd csatlakozik a vándorcirkuszhoz, amelyet a szélhámos Modjafocco vezet...