Családi filmek szombatra

A nyár még utoljára belelendül, és remek strandidővel készül a mai napra, menjetek pancsolni, ha tehetitek, vagy hűsöljetek a szobában, ez utóbbihoz ajánlunk most remek néznivalókat.

Snoopy és Charlie Brown – A Peanuts film

SuperTV2 - augusztus 19., 5.30
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Charlie Brown, a világ talán legismertebb, legkerekebb fejű lúzere, a kisiskolás, akinek soha, semmi sem sikerül, belevág élete legnagyobb, legkockázatosabb vállalkozásába: meg akarja szólítani az osztályukba érkezett új lányt...


Kung Fu Panda

HBO 2 - augusztus 19., 9.00
7 éven aluliak számára nem ajánlott!

A lelkes, nagydarab és kissé ügyetlen Po panda a kung fu legnagyobb rajongója, bár szenvedélyét nem igazán tudja kibontakoztatni, hiszen mindennap a családja tésztabárjában dolgozik. Váratlanul kiderül azonban, hogy Pót kiválasztották egy ősi prófécia beteljesítésére, így álmai valósággá válnak, hiszen csatlakozhat a kung fu világához és találkozhat bálványaival, a legendás Őrjöngő Ötössel.


Dzsungel-mentőakció

Paramount Network - augusztus 19., 10.15
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

A dzsungelben évek óta békesség honol, Maurice, a Hatalmas tigrisharcos és kis csapata tartja fenn a rendet. Egészen addig, amíg meg nem jelenik Igor, legveszedelmesebb ellenfelük, akinek egyetlen célja a világon, hogy megsemmisítse a dzsungelt...


Asterix – Cézár ajándéka

Minimax - augusztus 19., 13.00
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Obelix elmondja Asterixnek, hogy szerelmes, de érzelmeit nem meri a lánynak bevallani, mert túlságosan szégyenlős. Miközben a jó barát megpróbál önbizalmat önteni belé, Obelix tudomására jut, hogy a hölgy mást szeret, mégpedig a jóképű Tragicomixot. Hősünk összetörik a hír hallatán, de amikor az imádott lányt és annak kedvesét a rómaiak elrabolják, eljön számára a nagy lehetőség, hogy bebizonyítsa: ki a legény a talpán.


Az első kutya

Filmbox Family - augusztus 19., 14.15
12 éven aluliak számára nem ajánlott!

Az Egyesült Államok elnöke épp egy iskola megnyitóján mond beszédet, mikor valaki rálő. Az ezt követő felfordulás során az elnök egyébként elválaszthatatlan kutyája, Teddy elszakad gazdájától, és végül teljesen egyedül marad. A magányosan csavargó eb végül egy árvaházban köt ki, ahol összebarátkozik Danny-vel, a magányos kisfiúval.


Vuk

m2 / Petőfi TV - augusztus 19., 18.05
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

A rókacsaládban "gyermekáldás" van. Mind életrevaló, de egy különösen csintalan. A szülők úgy vélik, nagyapjára ütött és ezért a Vuk nevet adják neki. Amikor árván marad, nagybátyja, a híres Karak veszi pártfogásába. Befogadja barlangjába és vadászni tanítja. Vuk ügyes tanítványnak bizonyul, és Karak legnagyobb örömére ügyes, bátor rókává cseperedik.


Ricsi a gólya

TV2 Kids - augusztus 19., 19.35
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Ricsit, az árva verebet gólyák nevelik fel, így abban a tudatban él, hogy ő is gólya. Amikor azonban eljön a költözés ideje, befogadó családja hátrahagyja, hiszen nem bírná az utat Afrikáig. A kis veréb azonban Olgával, a különc bagollyal és Kikivel, a diszkóslágereket éneklő nárcisztikus papagájjal nekivág a hosszú útnak, hogy bebizonyítsa: van ő is legalább annyira gólya, mint a többiek.