Családi filmek vasárnapra

A kicsiket a Niko - Kistesó nagy bajban, valamint a A hercegnő és a béka, míg a nagyobbakat a Marley meg én: A kölyökévek, a Vadkaland, a Max, a Star Wars: Az utolsó Jedik, a Tintaszív, a Miss Potter és az Avatar várja.

Marley meg én: A kölyökévek

Filmcafe - július 14., 7.40
12 éven aluliak számára nagykorú felügyelete mellett ajánlott!

Emlékeztek még Johnnyra és Jennyre, a fiatal párra, aki egy tündéri labradorkölykön próbál felkészülni a gyermeknevelés nehézségeire? Vagy inkább Marleyre, aki pokollá változtatta az ifjú pár életét, és romhalmazzá a lakásukat? A világ legrosszabb kutyája most visszatér, hogy megmutassa, milyen csintalan volt már kölyökkorában. A barátjával, Bodi Grogannal hatalmas felfordulást okoznak egy kutyaversenyen. Marley túljár a többi kutya eszén, miközben szíveket rabol a maga egyéni és utánozhatatlan módján.

Avatar

Moziverzum - július 14., 9.00
16 éven aluliak számára nagykorú felügyelete mellett ajánlott!

Egy deréktól lefelé megbénult háborús veterán a távoli Pandorára utazik. A bolygó lakói, a Na'vik az emberhez hasonló faj - de nyelvük és kultúrájuk felfoghatatlanul különbözik a miénktől. Ebben a gyönyörű és halálos veszélyeket rejtő világban a földieknek nagyon nagy árat kell fizetniük a túlélésért. De nagyon nagy lehetőséghez is jutnak: a régi agyuk megőrzésével új testet ölthetnek, és az új testben, egy idegen lény szemével figyelhetik magukat és a körülöttük lévő felfoghatatlan, vad világot. A veterán azonban más céllal érkezett. Az új test új, titkos feladatot is jelent számára, amit mindenáron végre kell hajtania.

Vadkaland

Paramount Channel - július 14., 12.10
12 éven aluliak számára nagykorú felügyelete mellett ajánlott!

Amint az utolsó gondozó is kiteszi lábát a New York-i állatkert kapuján, indul a buli, a hancúr. Egyik nap azonban valami megzavarja az állatok felhőtlen jókedvét: Sámson oroszlán egy szem fiát elhajózzák a természetbe, hogy visszatelepítsék vadon élő társai közé. Az ifjú sörényesnek viszont egyáltalán nem fűlik a foga ehhez. Sámson vezetésével mentőexpedíció indul. Larry, a széllelbélelt anakonda, Benny, a városi mókus, Bridget, a városi élethez szokott zsiráf, valamint Nigel, a csípős megjegyzéseiről híres koala elkísérik barátjukat a városi dzsungel veszedelmein át a rettegett vadonba.

Max

TV2 - július 14., 13.30
12 éven aluliak számára nagykorú felügyelete mellett ajánlott!

Max speciálisan, katonai célra kiképzett kutya, amely Afganisztánban teljesít szolgálatot. Miután az egyik akció során a vezetője, Kyle Wincott tengerészgyalogos halálos sérülést szenved, Max képtelen feldolgozni a legjobb barátja elvesztését, és depresszióba esik. Hamarosan leszerelik, és a kutya visszakerül az Államokba, de kezelhetetlenné válik, egyedül csak Kyle tinédzser testvérével, Justinnal képes szót érteni. A család magához veszi a kutyát, ami alapjaiban változtatja meg Justin és Max életét.

Star Wars: Az utolsó Jedik

Film Now - július 14., 14.00
12 éven aluliak számára nagykorú felügyelete mellett ajánlott!

A Star Wars: Az utolsó Jedikben a Skywalker saga folytatódik. Az ébredő Erő hősei a galaxis legendás alakjaival indulnak nagyívű kalandra, s közben nem csak az Erővel kapcsolatos ősi rejtélyekre találnak választ, hanem megdöbbentő múltbéli titkokra is fényt derítenek.

A hercegnő és a béka

TV2 - július 14., 15.55
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

New Orleans az 1920-as években. A fiatal Tianának nincs ideje a romantikára. A lány arról álmodik, hogy egyszer övé lesz a francia negyed legjobb étterme. A városba érkezik Maldónia királyi sarja, az elkényeztetett Naveen herceg. A gonosz Dr. Facilier fekete mágiával meg akarja szerezni az értékeit. Az elhibázott varázslatnak köszönhetően azonban Naveen békává változik. Abban reménykedik, hogy Tiana csókjára visszaváltozik, ám ehelyett a lányból is béka lesz. Üldözőik elől menekülve a békapár elindul megkeresni Odie mamát, hogy segítsen rajtuk mágikus erejével.

Tintaszív

Cool - július 14., 16.15
12 éven aluliak számára nagykorú felügyelete mellett ajánlott!

Amikor Mo Folchart felolvas egy történetet, a szereplők életre kelnek. Egy alkalommal azonban megfordul a dolog, és váratlanul a felesége kerül át a könyv lapjaira, és a Tintaszív című könyv rabja lesz. Mo kilenc éven keresztül próbálja megtalálni a könyvet, hogy kiszabadíthassa a feleségét, amikor a regény gonosz alakja, Kaprikornusz elrabolja Mo kislányát, Meggie-t, hogy a segítségével életre keltse szövetségesét, az Árnyékot. Mo a hús-vér és a képzelet szülte segítőtársaival útra kel, hogy megmentse lányát, megtalálja feleségét és mindenkit visszajuttasson oda, ahová tartozik.

Niko - Kistesó nagy bajban

m2 - július 14., 18.15
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Niko, a kis rénszarvas előtt komoly kihívások állnak: édesanyja, Oona épp újraházasodik és ráadásul rábízták új mostohatestvérét, a kis Jonnit is, hogy vigyázzon rá. Azonban bújocska közben a kis Jonnit elrabolják a gonosz sasok, Niko pedig elindul, hogy felkutassa kisöccsét. A mostohatestvére utáni kutatás során a kis rénszarvas rájön, mennyire fontosak a barátok és a család.

Miss Potter

Filmcafe - július 14., 19.10
12 éven aluliak számára nagykorú felügyelete mellett ajánlott!

A huszadik század elején egy fiatal lány szeme előtt csupán a jó házasság reménye lebegett. Beatrix Potter másképp gondolkodott, szembeszállt a kor elvárásaival. Szülei nem értették, miért utasít el minden kérőt, hogy csak a könyveknek és a képzeletének éljen. Miután Beatrix megismerkedik Norman Warne-nal, a szárnyait próbálgató könyvkiadóval, szenvedélyes szerelem bontakozik ki kettejük között. Elhatározzák, hogy a rosszalló vélemények ellenére publikálják Miss Potter történeteit. Könyvei azóta klasszikusok lettek, generációk sora nőtt fel rajtuk.