Családi filmek vasárnapra

Ma gyújtsatok gyertyát, üljetek adventet, csendesítsétek le az elméteket, ereszkedjetek zenbe, és onnan már fordulhattok is át a tévé elé, hogy megnézzetek egy jó kis filmet! Mára ezeket ajánljuk.

Trollok a világ körül

Film Now - december 12., 9.15
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Minden csupa csillám és boldogság Trollvárosban, amíg Pipacs királynő és Ágas meglepő felfedezést nem tesznek – vannak más troll világok is az övéken túl, és mindegyikben más zenei irányzat az úr. Amikor egy titokzatos fenyegetés az ország összes trollját veszélybe sodorja, Pipacs, Ágas és a barátok bandája nagyszabású expedíciót szervez.


Karácsonyi levelek

Filmbox Plus - december 12., 9.50
7 éven aluliak számára nem ajánlott!

Ebben a romantikus komédiában a postán dolgozó és a Mikulásnak címzett levelek megválaszolásával foglalkozó nő, meghódítja az egyik postai kihordó szívét.


Verdák 3.

HBO - december 12., 12.20
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

A legendás Villám McQueen egyszer csak rádöbben, hogy az autózás ifjú versenyzői, élükön az arrogáns Jakson Stormmal elszáguldottak mellette, parkolópályára kényszerítve őt. Ahhoz, hogy visszaszerezze a régi dicsőségét, szüksége van a lelkes, fiatal technikus, Cruz Ramirez segítségére. A néhai Hudson Doki tanításai alapján és néhány váratlan fordulat révén Villám McQueen visszatér a pályára, hogy a Szelep Kupa legjelentősebb futamán bizonyítsa, azért korai lenne még leírni őt.


Addams Family - A galád család

SuperTV2 - december 12., 14.20
12 éven aluliak számára nem ajánlott!

Charles Addams egykori rajzfilmfigurái elevenednek meg a filmvásznon. Addamsék boldogan élnek régi villájukban, különböznek mindenkitől, és ők az egyetlenek, akiket ez egy cseppet sem zavar. Zavartalan nyugalmukat egy elveszettnek hitt rokon felbukkanása borítja fel, amikor egy este összegyűlik a család és a barátok, hogy szeánszon idézzék meg Fester szellemét, aki huszonöt évvel ezelőtt tűnt el a Bermuda-háromszögben. A szellemidézés olyan tökéletesen sikerül, hogy Fester egyszer csak ott áll épen és egészségesen a küszöbön! A csapat boldogan ünnepli váratlan visszatérést, de a felhőtlen örömbe hamarosan némi zavar vegyül, ugyanis Fester viselkedése némiképp eltér a megszokottól, nem emlékszik a titkos jelszavakra, és a család gyanakodni kezd...


WALL-E

HBO2 - december 12., 14.35
Korhatár nélkül megtekinthető.

A WAtt Lánctalpas Limlom- és hulladékkezelő robot, az E sorozatból (WALL-E) az egyetlen "élő" szerkezet a Földön. Az emberiség ugyanis elhagyta a lakhatatlanná vált bolygót, ám valaki elfelejtette kikapcsolni az utolsó robotot. Így gépünk több száz magányos éven át gyűjtötte a kacatokat, amikor találkozik az EVA (Extraterresztriális Vegetáció Analizáló) névre hallgató keresőrobottal, aki megdobogtatja a szívét. EVA rájön, hogy WALL-E véletlenül rátalált a bolygó jövőjének és túlélésének kulcsára. Visszaindul támaszpontjára, hogy jelentse ezt a fontos hírt. A magányos kis robot EVA nyomába ered.


Rozsdalovag 2. - Metálos zűrzavar

m2 / Petőfi TV - december 12., 17.50
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Roncsföld a pénzügyi összeomlás szélén van, mivel az ország költségvetésének majdnem egésze a lovagok és a királyság fenntartására megy el. A lovagok állás nélkül maradnak, és Ólomláb király is kénytelen nyugdíjba vonulni. Rozsda bánatában, hogy elveszítette szeretett munkáját, lemegy a kastély alagsorába. Itt találkozik Szellemmel, és apja utolsó kívánságával, miszerint be kell fejeznie befejezetlen munkáit, és valóra váltani álmát a tökéletes világról. Rozsda nagy lendülettel áll neki az új kihívásoknak, de hibát hibára halmoz.

 

A port.hu zenés műsorának vendégét legtöbben onnan ismerhetik, hogy szinte állandóan síkideg, csak ő nem alakul át tomboló zöld szörnyeteggé, mint Bruce Banner. Turai Barna sokat köszönhet ennek az oldalának, emiatt kaphatnak nagyobb teret komolyabb projektjei is.