Családi filmek vasárnapra

Jövő héten indul a suli, ami viszonylag kevés iskolás korú gyermeknek szokott jó hír lenni, aki örül, azzal együtt örülünk, a többieknek vigasztalásul küldjük a mai listát!

A farkas és az oroszlán

HBO - augusztus 28., 7.55
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Nagyapja halála után a 20 éves Alma úgy dönt, hogy visszatér gyermekkori otthonába, egy kis szigetre, ami a fenséges kanadai erdőség szívében fekszik. Ott megment két magatehetetlen kölyköt: előbb egy farkast, majd egy lezuhant utasszállító roncsai között talált kisoroszlánt.


Így neveld a sárkányodat 2.

Moziverzum - augusztus 28., 8.40
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Öt éve, hogy Hablaty összebarátkozott egy sérült sárkánnyal, örökre megváltoztatva ezzel Hibbant-sziget lakóinak életét. A két régi ellenség, a vikingek és a sárkányok immár békésen élnek egymás mellett. Amíg Astrid, Takonypóc meg a többiek sárkányversenyekkel múlatják az időt, Hablaty és sárkánya meghódítja az eget. Egyre magasabbra és messzebbre merészkednek, s olyan tájakra jutnak, ahol viking még nem járt.


Macskalandra fel!

Minimax - augusztus 28., 13.00
12 éven aluliak számára nem ajánlott!

Gondolkodtál már azon, vajon honnan indult ez a ravasz macska? Nos, ez a film megmutatja, hol kezdődött mindaz, amit erről a klasszikus, mókás hősről tudunk, és amiért szeretjük. Ami ezután következik, az egy olyan őrületes kaland, amit látni kell!


Pata tanya: Baromi buli

Paramount Network - augusztus 28., 14.30
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Egy farm gazdája hajlamos azt hinni, hogy ő az úr az állatok felett, de nagyon is téved. Ugyanis amint látótávolságon kívül kerül, az őrszemnek kiállított birka azonnal elkurjantja magát, hogy "Tiszta a levegő!", és az állatok két lábra ugranak, sétálnak, fecsegnek, tévéznek és tréfákat eszelnek ki...


Nyúl Péter 2. - Nyúlcipő

HBO 2 - augusztus 28., 16.20
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Nyúl Péter, a szerethető szélhámos visszatér. Bea, Thomas és a nyulak rögtönzött családot alkottak, de Péter minden igyekezete ellenére sem tudja megingatni huncut hírnevét. A kertből kiszökve egy olyan világban találja magát, ahol megbecsülik a huncutságát, de amikor a családja mindent kockára tesz, hogy megkeresse, Péternek el kell döntenie, milyen nyuszi is szeretne lenni.


Az ördög három aranyhajszála

TV2 Kids - augusztus 28., 16.35
12 éven aluliak számára nem ajánlott!

A Grimm testvérek klasszikus meséjén alapul ez a kalandos történet, melynek főhőse Hans, a molnárfiú, aki születésekor azt a jóslatot kapja, hogy egy nap a király lányát veszi el feleségül. A kapzsi király természetesen mindent megtesz annak érdekében, hogy ez a menyegző ne jöhessen létre, és lányát inkább Willibaldhoz, a kissé együgyű herceghez adhassa. De Hans kitartó, ezért a király egy lehetetlennek tűnő feladat elé állítja őt...


A kis kalandorok - Nagyapa titka

m2 / Petőfi TV - augusztus 28., 18.05
12 éven aluliak számára nem ajánlott!

Mari gyakran magányos a munkamániás szülei mellett, ideje nagy részét a nagypapájával és a barátaival tölti. Mivel Mari imádja a kalandokat, Peter mindenféle küldetést eszel ki a gyerekek szórakoztatására. A srácok megalapítják a Tartu Titkos Társaságát, és együtt kezdenek nyomozásba, miután a felnőttek furán kezdenek viselkedni.