Családi filmek vasárnapra

Sajnos a mai programkínálat sem lett túl acélos, de hátha mégis találtok valami kedvetekre valót. Mi az alábbiakat gyűjtöttük ki nektek.

Tad Jones csudálatos kalandjai

Filmbox Extra HD - október 9., 9.10
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Tad mindig is arra vágyott, hogy egy híres, kalandozó régész legyen. Ennek ellenére napjai az erről szóló álmodozással telnek az ipari daruk és a cement között az építkezésen, ahol dolgozik. Álmainak beteljesülésére most mégis lehetősége nyílik, mikor egy neves régész barátja megmutat neki egy rejtélyes kőtáblát, amely egészen Paititi elveszett inka városának legendás kincseskamrájába vezet.


Az igazi csoda

Moziverzum - október 9., 10.20
12 éven aluliak számára nem ajánlott!

Egy új közösségbe bekerülni mindenkinek nagy kihívás - de van, akinek még annál is nagyobb. Auggie Pullman jó fej, okos, kedves és már ötödikes, mégis most kezdi csak az iskolát. A kisfiú ugyanis arcdeformitással született, és eddig édesanyjával tanult otthon. Auggie nem hétköznapi arca alaposan felkavarja az iskolában a kedélyeket. A kisfiú azonban épp olyan hétköznapi dolgokra vágyik, mint a többi gyerek, a legfőképpen: barátokra.


Balto 2: Farkaskaland

Minimax - október 9., 13.00
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Balto apa lesz, és a kölykök - Aleu kivételével - jó helyekre kerülnek. Ám a kis Aleu rájön, hogy őt sosem fogják úgy elfogadni, mint a testvéreit, mert inkább farkasnak néz ki, mint kutyának. A feldúlt kölyök elszökik, hogy megkeresse élete értelmét, és meglelje igazi helyét a világban. Balto aggódik érte, és felkerekedik, hogy megtalálja őt.


Nyúl Péter 2. - Nyúlcipő

HBO 2 - október 9., 17.55
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

Nyúl Péter, a szerethető szélhámos visszatér. Bea, Thomas és a nyulak rögtönzött családot alkottak, de Peter minden igyekezete ellenére sem tudja megingatni huncut hírnevét. A kertből kiszökve kalandokra ugráló Peter egy olyan világban találja magát, ahol megbecsülik a huncutságát, de amikor a családja mindent kockára tesz, hogy megkeresse, Peternek el kell döntenie, milyen nyuszi is szeretne lenni.


Zarafa

m2 / Petőfi TV - október 9., 18.15
6 éven aluliak számára nem ajánlott!

A majomkenyérfa alatt egy idős férfi mesél a gyerekeknek. Maki, a tízéves, a rabszolgakereskedők kezéből megszökött kisfiú és Zarafa, az elárvult zsiráf barátságának történetét. A zsiráfot az egyiptomi pasa küldte Franciország királyának, X. Károlynak. A pasa Hasszánt, a sivatag hercegét bízta meg azzal, hogy az állatot Franciaországba szállítsa. Ám Maki elhatározza, hogy mindent megtesz annak érdekében, hogy megakadályozza ezt, és visszavigye az állatot a szülőföldjére. Megszökteti Zarafát, és ezzel egy kalandos utazás veszi kezdetét.


Egérmese 2. - Egérkék a Vadnyugaton

Minimax - október 9., 20.00
Korhatár nélkül megtekinthető.

A Mousekewitz családnak rá kell jönnie, hogy az utcakő Amerikában sincsen sajtból és az egérlyuk sem kényelmesebb, mint máshol, de azért a gyerekek álmodoznak. Tánya arról, hogy egy napon híres énekesnő lesz, Fievel pedig arról, hogy példaképe, Wylie Burp, a híres seriff nyomdokaiba léphet. A Vadnyugat pedig új kalandokat kínál.