Családi programok a hétvégére

Bár a szünetnek lassan vége, még egy hétvégén át élvezhetitek a szabadságot, töltsétek meg élményekkel, mutatjuk is, hogy mit, merre találtok!

Mozgó Múzeum - Budapesti élményutazás a "Faros" Ikarusszal

Hősök tere - január 7-8.

A Mozgó Múzeum elnevezésű program során Ikarus 66-os buszon járhatjátok be a főváros legszebb helyeit, eközben pedig zenék és ismeretterjesztő anyagok segítségével tudhattok meg többet a jármű korának világáról. A busz a programra egyedi díszkivilágítást is kap.


Hang-Liget / újzenei játékok

Zeneakadémia - január 7., 10.00

Interaktív foglalkozás 6-10 évesek számára, ahol a kereken száz éve született Ligeti György zenéjével ismerkedhetnek meg közelebbről a résztvevők.


Boribon cicája

Puskin Kuckó - január 7., 10.00

Boribon és Annipanni egy éhes cicát találnak a hazafelé úton. Nagy az öröm, amikor kiderül: a kiscica Boribonnal marad. De vajon mi legyen a neve?


Zene Háza Muzsikáló Természet Zenekar: Utazások égen-földön

Magyar Zene Háza - január 7., 10.30

A Muzsikáló Természet Együttes a legkülönbözőbb műfajokból szövi össze a Természet előtt tisztelgő műsorát. A koncert során életre is keltheted Ég és Föld lakóit: hangokkal, táncos, mozgásos játékkal jelenítheted meg őket.


Újévköszöntő családi délután

Klebelsberg Kultúrkúria - január 7., 15.00

Pintyőke cirkusz, világszám - a Kövér Béla Bábszínház előadása és kézműves játszóház várja a gyerekeket ezen a délutánon a Klebelsberg Kultúrkúrián.


Melyiket a 9 közül?

Fővárosi Nagycirkus - január 7-8., 11.00 és 15.00

Jókai Mór: Melyiket a kilenc közül? című novellája alapján készült karácsonyi játékban harmonikus szinergiában jelenik meg a cirkuszművészet, a zene, az ének és a színházművészet. A Jászai Mari-díjas Fekete Péter rendezésében és Rátkai Erzsébet érdemes művész jelmezeivel egy varázslatos világba csöppenünk, ahol a legfontosabb értékek kelnek életre a cirkusz-és a társművészetek által.


Legkisebbek mozija: A kis Nicolas - Eljött a boldogság ideje! (6)

Puskin Kuckó - január 8., 10.00

A világ egyik legismertebb francia gyerekkönyv-sorozatának címszereplője ezúttal az egész családot lenyűgöző animációs filmben elevenedik meg.


Az úgy volt...

Erzsébetligeti Színház - Corvin Művelődési Ház - január 8., 11.00

Ki tudja, hogy kitől örökölte az a gyerek az eszét, a szépségét? Kire ütött, amikor csak a baj van vele már megint? És vajon mi jár egy kiskamasz fejében? Janikovszky Éva humorral megírt könyvei segítenek megérteni gyerekeinket, akikkel közben együtt nevethetünk a világ igen fontos dolgain.


Jegesmaci barátai

Cinema MOM - január 8., 11.00

A látványos, nagyméretű bábokkal előadott vidám műsor a gyerekek egyik kedvence.