Fabula – Meseíró pályázat Vas megyei gyerekeknek és felnőtteknek

Hol volt, hol nem volt… Írd meg a saját mesédet kedvenc állatodról, legyen az létező vagy kitalált szereplő!

A pályázat témája: állatmesék. A pályázat célja a mese hagyományának, a magyar nyelv ápolásának, az írás-olvasás élményének erősítése. A pályázat a Vas megyei gyermekeknek és felnőtteknek ad lehetőséget írói vénájuk kibontakoztatására, négy kategóriában: a) 6-10 éves korosztály, b) 11-14 éves korosztály, c) 15-18 éves korosztály, d) + 18 éves korosztály.

A pályaművel kapcsolatos elvárások:

  • terjedelme: 1-2 oldal,
  • Times New Roman betűtípus, 12-es betűméret, sorkizárt, 1.5-ös sorköz,
  • a pályamű korábban nem publikált, saját szellemi termék legyen,
  • a pályamű a mese műfajának megfelelően íródjék,
  • a pályázat nyelve: magyar.
Forrás: AGORA

 

A pályaműveket Németh Zita művelődésszervező részére, a nemeth.zita@agora-savaria.hu e-mail címre kell elküldeni. Az e-mailhez a pályaművet szöveges dokumentum formájában (.pdf vagy .doc) csatoljuk! Az e-mail szövegében szerepeljen a név, az életkor, az iskola, az osztály és a kapcsolattartó szülő/pedagógus neve.

A pályázat eredményéről a szervezők a pályamű beküldéséhez használt e-mailre válaszolva küldenek tájékoztatást. Egy pályázó több pályamunkát is benyújthat. A pályázat beküldési határideje: 2020. december 31. A beküldött pályázatokat szakértő zsűri bírálja el, kategóriánként. A legjobb alkotások értékes könyves és társasjáték díjazásban részesülnek, valamint megjelennek az AGORA Szombathelyi Kulturális Központ online felületein is.


(via AGORA Szombathelyi Kulturális Központ)