Mesés programokkal vár a téli csodaország

A novemberben nyitott Winter Wonderland közösségi élményeiért és a programokért idén a bevásárlóközpont mellett Terézváros kulturális intézménye, az Eötvös10 is felel. Rengeteg sport-, művészeti és jótékonysági programra, és persze igazi téli gasztronómiai élményre számíthatnak azok, akik a tetőkertben hangolódnak az ünnepre.

A tetőkerti korcsolyapályán kívül idén egy körhinta és az Eötvös10 közreműködésével rengeteg családi és közösségi program, élmény is várja a város felett a vendégeket. Lesz kézműveskedés, bábszínház, jön a Mikulás, szerveznek jelmezes jégkarnevált és jótékonysági tartósélelmiszer- és édességgyűjtés is, illetve minden szombaton kint lesz az Eötvös10 JátechTér című videójáték kiállításának néhány darabja is, hogy mind a kicsik, mind a nagyobbak találjanak kedvükre való kikapcsolódást.

December 4-én Mikulásra hangoló délelőtt, 5-én Mozogjuk le előre a karácsonyi menüt!, 11-én Mese- és dalszerző délelőtt és 18-án Mini jégkarnevál vár.

4-től 18-ig (az E10 programok idején) Legyen másnak is szép a karácsonya! név alatt fut az a jótékonysági program, mely keretében tartósélelmiszert és édességet gyűjtenek a TündérPakk Alapítvány közreműködésével. Tegyük együtt kicsit könnyebbé az ünnepeket és a téli időszakot azoknak, akiknek szükségük van rá!  A részletekről az Eötvös10 honlapján tájékozódhattok.

A Winter Wonderland rendezvényhelyszínére a belépés ingyenes, a jégkorcsolyapálya használata 1500 forint, amely összeg teljes egészében levásárolható a Westend közel 150, ajándékutalványt elfogadó üzletében. Terézváros lakóinak a jégpályára sem szükséges jegyet váltaniuk, amennyiben felmutatják érvényes lakcímkártyájukat. A helyszínen korcsolyakölcsönzésre is lesz lehetőség.

Az esemény a jelenleg hatályos rendelkezések szerint védettségi igazolvány nélkül látogatható majd, de az általános egészségügyi szabályok betartása kötelező, továbbá a bevásárlóközpont belső tereiben és a parkolóházban a maszkhasználat kötelező.

A következő hetekben vár mindenkit szeretettel a Westend és az Eötvös10 csapata, kezdődhet az önfeledt készülődés az ünnepekre!

További infó erre!

 

Zúzós riffek a SZESSÖNben! A PORT.hu zenés műsorának legújabb vendége Kiss Jenő, aki testépítő körökben ismert, hiszen 1996-ban ő volt a Mr. Universe világbajnoka. Izomzatát nem a szél hordta össze, de most kiderül, mire megy a brutális erő hat vékony fémhúrral szemben.