Tartsatok augusztusban is a Boomeranggal!

Izgalmasan alakul a népszerű gyerekcsatorna nyárvégi hajrája, hiszen új részekkel érkezik a Power Players, valamint Thomas és barátai is vadonatúj kalandokkal jelentkeznek, Grizzy és a lemmingek pedig egy maraton keretében világkörüli turnéra indulnak.

Új jövevények érkeznek a városba: titkos hősök, akik a legkevésbé sem olyanok, mint a többi lakó, ők ugyanis játékok! Miután egy gyerek életre kelti őket, a kis problémamegoldók elkezdik végrehajtani alkotójuk küldetését. A fiú és a játékok most már készen állnak rá, hogy megváltoztassák a város és a világ életét. Ők a Power Players!

Power Players - új részek
augusztus 8-tól mindennap 7.00
ismétlés: mindennap 20.30

 


Tarts Grizzyvel és a lemmingekkel egy világkörüli turnéra! A pörgős sorozat története még az erdőben és az erdész házában kezdődött, azóta pedig megjárták Kínát, Polinéziát, az Antarktiszt, Afrikát, de az augusztusi maratonnak köszönhetően Skócia és Amazónia is vigyázhat, ha ez a két ellenfél beteszi a lábát a területükre...

Grizzy és a lemmingek világturnén - maraton
augusztus 13-tól hétvégenként 13.00

 


Csatlakozz Thomashoz és barátaihoz, akik most még energikusabbak, még színesebbek és még fiatalabbak, mint valaha! Sodor szigetén az élet eddig sem volt izgalmaktól mentes, ám a zenei elemekkel bővített sorozat új kalandokat tartogat a kis gőzösök és a nézők számára egyaránt. Thomas, a gőzmozdony legújabb rövidfilmes kalandjai augusztustól a Boomerang reklámszüneteiben!

Thomas, a gőzmozdony: Kismozdony kalandok - új részek
augusztus 8-tól a reklámszünetekben


További izgalmas újdonságokért keressétek fel a Boomerang csatorna honlapját!