Elindult a 21. Század Kiadó könyves Spotify-csatornája!

A kiadó zenei csatornája olyan meglepetésekkel szolgál, mint a kötetekhez hangulatban kapcsolódó playlistek, a könyvekben konkrétan megjelenő zeneszámok listája, könyvek film feldolgozásainak zenéi, szerzők, műfordítók vagy akár a főszerkesztő kedvenc zenéi.

Forrás: 21. Század Kiadó

Melyik album ihlette Jonathan Franzent a Keresztutak írására? Milyen zenéket hallgat Gy. Horváth László fordító, és miket ajánl az általa fordított Háború és békéhez? Milyen zenéket hallgathattak Hemingway Vándorünnepének Párizsában? Milyen dalokat szeret Matthew McConaughey, a Zöldlámpa szerzője? Milyen lehet Coetzee A lengyel című könyvét a kötetben is megjelenő komolyzenei dallamokat hallgatva olvasni? Mik a kedvenc dalai Pék Zoltán műfordítónak, aki Paul Auster új, Baumgartner című regényét is fordította? Milyen zenéket ajánl futáshoz a kiadó csapata? Mik a kedvenc számai Jakupcsek Gabriellának vagy Dezső Andrásnak? Milyen balatoni, nyaralós dalokat kínál nyárvégi pihenéshez a kiadó? Melyek voltak a Gilmore Girls legjobb dalai, melyeket hallgatva még nagyobb élmény lesz majd a szakácskönyv lapozgatása? Milyen melankolikus dalokat ajánl a kiadó Meg Mason Bánat és öröm című könyvéhez? Milyen zenék pörögnek a Booktokon? Mik a legszenvedélyesebb szerelmes dalok, melyek illenek Christina Lauren Az igazszerelem-kísérlet című könyvéhez? Milyen együtteseket tett sikeressé Rick Rubin zenei producer, A kreatív folyamat című kötet szerzője, és mik tőlük a legjobb dalok? Milyen dalok jelennek meg a zenével átitatott Telegraph Avenue című Chabon-kötetben? Milyen Budapestről szóló muzsikákat ajánl Kordos Szabolcs, az Egy város titkai szerzője a főváros 150. születésnapjára? Milyen zenéket hallgat Szigeti Ilidkó pszichológus, a Pszichosztriptíz című kötet szerzője? Milyen Beyoncé, Ed Sheeran vagy Avicii dalokat érdemes hallgatni életrajzi kötetük olvasásakor? A kiadó Spotify-csatornáján minden kiderül, a könyves zenelisták pedig folyamatosan bővülnek.

Forrás: 21. Század Kiadó

A 21. Század Kiadó Spotify-csatornájának elindításával nyereményjátékot is hirdet, és közös playlist szerkesztésére invitálja olvasóit: „Küldd el nekünk 3 kedvenc, olvasáshoz illő dalodat, és nyerd meg az értékes könyv csomagunkat!” A végleges playlist Olvasóink ajánlják olvasáshoz címmel lesz fent a 21. Század Kiadó Spotify-csatornáján. Részletek a kiadó Facebook-oldalán.

Irány a 21. Század Kiadó Spotify-csatornája! Irány a 21. Század Kiadó Spotify-csatornája!