Szavazz és nyerj!

Az te véleményed is számít! Szavazz május 8-ig, és segíts eldönteni, hogy ki kapja idén a Libri irodalmi közönségdíjat! A kiadó a szavazók között a díjak átadását követően 100 darab könyvcsomagot sorsol ki, amelyek mindegyike a 10 döntős mű egy-egy példányát tartalmazza.

A Libri a kultúra elhivatott pártolójaként egyik fő céljának tartja az olvasás népszerűsítését és a kortárs magyar irodalom támogatását. A Libri irodalmi díjat és a Libri irodalmi közönségdíjat azért hívták életre 2016-ban, hogy presztízsértékű kitüntetésekkel jutalmazhassák azokat a hazai szerzőket, akik nagyban hozzájárulnak Magyarország szellemi és kulturális örökségének gyarapításához.

Idén 51 kiadó 179 könyve került fel a díjak hosszúlistájára, amelyből 180, a hazai kulturális életben otthonosan mozgó szakember szavazatai alapján alakult ki a 10 döntős könyv listája

A Libri irodalmi díj nyertesének ötfős szakmai zsűri döntése alapján adják át az elismerést, az pedig az olvasóközönség szavazatai alapján dől el, hogy ki lesz 2020 Libri irodalmi közönségdíjasa.
Szavazz te is a Libri irodalmi közönségdíjra mindössze néhány gombnyomással, és nyerj!