10 részes sorozat lett a Shop-show 2-ből

A tévében folytatódik Kevin Smith klasszikusa, a Mallrats. Jay és Néma Bob visszatér!

Nem lesz Shop-show 2, helyette 10 részes tévésorozatként éled újjá a Universal csatornánál a Mallrats 2 - írja a Movieweb tévérovata. Az író-rendező Kevin Smith (aki egyébként Néma Bobként maga is feltűnik mellékszereplőként a filmjeiben) ezt egy rádióinterjúban mondta el nemrég.

Kevin Smith már nagyon régóta szeretett volna visszatérni a philadelphiai Exton Square Mallba, hogy folytassa az első rész plázázó képregénygeekjeinek (Jason Lee, Jeremy London) történetét. A folytatás jogai a Universalnál voltak, de ott 20 évvel az első film után nem nagyon akartak új részt, pláne, hogy a Shop-show egyáltalán nem volt akkora kritikai és közönségsiker, mint a Shop-stop 1-2. Smith viszont nemrég rendezett egy nagyon jó epizódot a villámlábú szuperhős, Flash sorozatához, aminek a hírére az MGM zöld utat adott a Buckaroo Banzai sorozatának, a Universal pedig egy tízrészes Mallrats-szériának.

A plázázó lúzerek tehát visszatérnek - Ben Afflecket és Claire Forlanit kivéve. Kevin Smith már meg is egyezett Joey Lauren Adamsszel (Gwen), Renée Humphrey-vel (Trish) Sven-Ole Thorsennel (LaFours), Ethan Suplee-vel (William), Jason Lee-vel (Brodie), Michael Rookerrel (Mr. Svenning), Shannen Doherty-vel (Rene), Jeremy Londonnal (T.S. Quint) és természetesen az idióta Jay-t alakító Jason Mewesszal.