A film, amit Bruce Willis minden héten megnézett

Bruce Willis nagy kedvence egy igazi klasszikus.

Mindenki életében van egy olyan film, amit akárhányszor meg tudna nézni anélkül, hogy megunná. Általában sokaknál ez egy romantikus vígjáték, de az akció vagy a horror szerelmesei is találnak olyan alkotást, amire nem mondanak nemet sokadjára sem. Bruce Willis Martin Scorsese egyik legnagyszerűbb filmjét volt, hogy minden héten megnézte.

Így nyilatkozott korábban a színész

A Nagymenőket minden héten egyszer megnézem DVD-n” 

– mondta egyszer egy interjúban Bruce Willis.

Az 1990-ben bemutatott Oscar-díjas, igaz történeten alapuló bűnügyi dráma főszereplői Ray Liotta, Robert De Niro, Joe Pesci és Paul Sorvino. Minden idők egyik legjobb gengszterfilmje Henry Hill (Ray Liotta) felemelkedéséről és bukásáról szól, miközben betekintést kapunk a New York-i olasz-amerikai alvilág életébe, működésébe az 1955 és 1980 közötti időszakban. 

Stanley Kubrick filmjeiért is rajong

Korábban Bruce Willis elárulta, hogy Stanley Kubrick filmjeit is gyakran megnézi. Az egyik legnagyobb kedvence az 1964-es Dr. Strangelove, avagy rájöttem, hogy nem kell félni a bombától, meg is lehet szeretni.

A színész korábban hangot adott annak is, hogy az olyan nagyszerű rendezők, mint Martin Scorsese vagy Stanley Kubrick megérdemelnék, hogy klasszikus filmjeiket gyakrabban játsszák a mozik.

Nem tudok elmenni, és megnézni a Dr. Strangelove-ot egyetlen moziban sem” 

– mondta akkor Bruce Willis, aki hozzátette, hogy anno New Yorkban rengeteg lehetőség volt arra, hogy az emberek régi filmeket is lássanak a mozikban. 

Ez is érdekelhet!

Bruce Willis felesége elárulta, mennyire van tisztában a betegségével a színész

Emma Heming Willis a frontotemporális demencia világhét apropóján adott interjút.

Tovább

Eltűnt a nyilvánosság szeme elől 

Bruce Willis családja 2023 februárjában jelentette be, hogy a színész  frontotemporális demenciával (FTD) küzd.

A világsztár azóta eltűnt a nyilvánosság szeme elől, és az állapota már nem teszi lehetővé, hogy színészkedjen vagy hivatalos eseményeken jelenjen meg. Bruce Willis felesége, Emma Heming Willis azóta elkötelezett amellett, hogy felhívják a figyelmet arra, milyen hatással van a demencia a betegekre és az érintett családtagokra is. 

Forrás: Farout Magazine