A legkülönlegesebb hentesüzlet

Létezik Ausztráliában egy hentesbolt, ami pont úgy néz ki, mint egy luxusüzlet kirakata, vagy egy múzeum.

Elegáns szőnyegek, fényes csillárok, faborítású pultok várják a betérőt. Biztonsági kamerák kereszttüzében, üveg mögött hűtve találhatóak a világ minden tájáról származó, gyönyörűen megvilágított, különleges húsok, mint például a wagyu marha steak.

[img id=526090 instance=1 align=left img]A Sydney egyik különlegességeként is népszerűvé vált, a világon egyedülálló boltot 1876-ban alapította James Churchill, a család tiszteletére pedig a mai napig is az eredeti tulajdonosok egyikének nevét viseli.

A „Victor Churchill” hírnevét mutatja, hogy nemrég TV sorozat is készült róla „Kérdezd a hentest” címmel, amelyben a jelenlegi tulajdonosok egyike,

Anthony Puharich hentes fenegyerek mutatja be a különleges húsok útját a farmgazdaságtól a tányérig. A lélegzetelállító sidney-i hentesüzletben Anthony elmeséli, honnan származnak az egyes hússzeletek, és milyen tippekkel, trükkökkel, mesterfogásokkal lehet a legtöbbet kihozni belőlük. Marha, bárány, sertés, füstölt húsok, baromfi, vadhús és a marha mind szerepelnek az epizódokban.

Az exkluzív hentesüzletbe Magyarországon elsőként a TV Paprika nézői is betekintést nyerhetnek, a sorozatot ugyanis november 20-án, este 20:30-kor premierként mutatta be a csatorna. A további epizódok ugyanebben az időpontban láthatók hétköznap esténként. Húsevésre fel!