A Stranger Things elfelejtett mellékszereplője szívesen lenne béna szuperhős

  • PORT.hu / PORT.hu

Shannon Purser karaktere még a Stranger Things készítőinek sem volt fontos, simán elfeledkeztek róla. A Barbara Hollandot alakító Shannon Purser most egy marginális szuperhőssel szeretne kicsit ismertebbé válni.

A szinte hibátlan netflixes sorozat, a 80-as évek gyerekhorrorjait megidéző Stranger Things egyik mémesedett hibája a Barbara Holland nevű karakterhez fűződik, aki szörnyű halált hal a sorozatban, de ez konkrétan senkit sem érdekel, szegénnyel nem is foglalkoznak a szereplők, valószínűleg a készítők is örültek, hogy valahogy el tudták tenni láb alól az idegesítő vészmadarat.

A karaktert alakító Shannon Purser nyilván szeretne híresebb színésznő lenni, és fontosabb szerepeket kapni, de nem biztos, hogy az volt élete legjobb döntése, hogy bejelentkezett egy totál harmadlagos szuperhősről készülő filmre.

Azt írja a Vulture, hogy Purser nagyon szeretne Squirrel Girl lenni, amennyiben készül film a szuperhősről. Squirrel Girl azt tudja, hogy természetesen harcol a gonosz ellen, meg beszélni tud a mókusokkal. Vagyis olyan, mint a nemrég moziban láthatott Hangyaember, csak még annál is bénább.

Purser már júliusban azt írta Twitteren, hogy menne a Squirrel Girlbe dolgozni, most pedig egy vele készült interjúban megint előhozta a témát. "Squirrel Girl iszonú aranyos, de közben nagyon menő is, meg kemény. Szerintem az embereknek szükségük van egy ilyen karakterre" - mondta.

Ugyanerre a szerepre egyébként tőle függetlenül a Gyilkos párosból és a Tökéletes hangból ismert Anna Kendrick is bejelentkezett korábban. Az egészben az a legjobb, hogy a Marvel nagy valószínűséggel egyáltalán nem akar ebből a szuperhősből mozit csinálni.