Agyonlőtték a Westworld színészét

Johnny Wactor 37 évesen lett tolvajok áldozata.

A Los Angeles-i rendőrség tájékoztatása szerint a rendőrök helyi idő szerint szombat hajnalban, 3:25 körül érkeztek a Pico Boulevard és a Hope Street területére. A helyszínen egy férfit találtak lőtt sebbel, akit Johnny Wactorként azonosítottak, elmondásuk szerint

a színész megpróbált megakadályozni három férfit, akik egy katalizátort akartak ellopni egy járműből.

Wactort kórházba szállították, ahol életét vesztette. A gyanúsítottak elmenekültek a helyszínről, a nyomozás folyamatban van.

„Johnny Wactor rendkívüli színész és barát volt. A világ fénye ma elhalványult. Számos irigylésre méltó tulajdonsága közt szerepelt a nagylelkűség, az elhivatottság, a fegyelem, az empátia és a kitartás. Emellett sportoló is volt. Szakmailag és emberileg is keményen odatette a magát, az élet hullámvölgyeit pedig optimizmussal és méltósággal lovagolta meg. Johnny minden téren az erkölcsi nagyságot képviselte, egy profi volt.”

– mondta Sarabeth Schedeen, a színész ügynöke.

Forrás: Gilbert Carrasquillo/GC Images

 

Wactor 1986. augusztus 31-én született a dél-karolinai Charlestonban. 2007-ben debütált a televízióban a Katonafeleségek című sorozatban. Számtalan tévéfilmben és sorozatban láthattuk, többek közt A bátrak háborújában, a Gyilkos elmék: Evolúcióban és a Westworldben is szerepelt. 2020 és 2022 közt a General Hospital című ABC szappanopera 164 epizódjában szerepelt.

 

(via The Hollywood Reporter, NME)