Alkonyattól pirkadatig 3.

Nos Pesce felnőtt, És arra gondolt, milyen jó lenne filmet csinálni, úgyhogy bement a Tarantino - Rodriguez vállalathoz, hogy adják már el neki a fenti címet, mert az asszony állandóan bizergálja a tartásdíj miatt, Tarantino pedig felevenítve a régi emléket megengedte neki, hogy csináljon egy filmet.
A film (alcíme: A hóhér lánya) arról szól, hogy Ambrose Bierce (híres író, de az alkotás élvezetéhez ez az információ nem szükséges) a polgárháború után elhatározza, hogy fényképész lesz Mexikóban, de ehhez feltétlenül szükséges, hogy ne akasszák fel, ezért elcsavarja a hóhér lányának a fejét (természetesen a hagyományos, nem a tarantinoi értelemben), majd elmenekül. Az egybegyűltek csalódottak, mert ez lett volna az egyetlen hétvégi program, de aztán duzzogva behúzódnak a kocsmába, ahol megnézik az Eb-elődöntőt, majd hazatántorognak, miközben a menekülők számos érdekes kalandba keverednek, ellentétbe mondjuk a nézőkkel, akik csak néznek hülyén.
Természetesen ebben a filmben is jelentős a vámpírfelhozatal, és akárcsak például a Háború és békében, a szereplők nagyrésze nem várja ki élve a végefőcímet, de ez így is van rendjén.