Átaludta a VV8-at és a Star Academyt? Most bepótolhat mindent!

Ez történt a hétvégén a tévében: VV Dina, Streiffert Hanna és Király Linda is kiesett.

Való Világ 8 (powered by Big Brother)

Dina-Dávid párbajjal folytatódott vasárnap a VV8 az RTL2-n. A Kiválasztás procedúrája alatt ugye Dinára pakolták a legtöbb jelet a villalakók, aki végül Dávidot hívta ki párbajozni.

lori-keze-tiltott-teruletre-tevedt-dina-testen_image_10398145_16-9.jpg

De rosszul taktikázott: 61,75%-os szavazataránnyal a nézők végül VV Dávidot küldték vissza a szörfparadicsom helyett alsóbélatelepi bungalónak berendezett villába.

A nagyszájú VV Dina egyébként a kiesése előtt még egy árnysziluettes sztriptíztánccal húzta a fiúk agyát (akárcsak a többi női villalakó):

Visszatért az X-Faktor!

Az RTL nemcsak a Való Világot támasztotta fel a Tv2 elleni nézettségi harc jegyében, hanem az X-Faktort is, így ősszel a nem túl combos számokat hozó Star Academynek már nemcsak egy reality show-wal, hanem egy tehetségkutatóval is versenyeznie kell. Istenes Bencének így nem kevés feladata lesz a VV8 mellett, ugyanis itt is zsűritag, Caramel, ByeAlex és Tóth Gabi mellett. Persze a szombati első adás csiszolatlan gyémántok helyett leginkább kutyaütő botfülűekkel volt tele: a kedvencem a Mézga család főcímdalát elhörgő metálbanda!

És eljött a Golden Coast nevű tinglitangli rapformáció is, azzal frontemberrel, akinek korábban volt egy durva balhéja Tóth Gabival:

Egykori gyereksztár zsűrizi az RTL-en a mai sztárgyerekeket

A VV8 és az X-Faktor mellett elindult az RTL Klubon a Kicsi Óriások című gyerek tehetségkutató. A házigazda a csatorna nagy veteránja, Balázs, a zsűriben pedig szintén sok az ismerős arc, például Spáh Dávid a szépemlékű Familia Kft.-ből, és Geszti Péter, a Rapülők frontemberéből lett megélhetési szóviccgyáros (a harmadik zsűritag Földes Eszter színésznő).

Streiffert Hanna bukott ki a Tv2 sztárcsináló akadémiájából

A Tv2 hatalmas hype-pal elindított Star Academy-jében is kiesett egy versenyző a hétvégén: a zsűri úgy döntött, Ossó Balázs költözzön vissza az Akadémiára, így a félig svéd Hannának búcsúznia kellett a Star Academy-től.

Gyanús, hogy ezt a reality show-ba oltott tehetségkutató versenyt Pádár Alexa fogja megnyerni, mivel a legfrissebb Piaf-előadását állva tapsolta a zsűri. Keresztes Ildikó szerint annyira tökéletes volt, hogy lemezre lehetett volna venni! Alexa a zsűri véleményét hallva látványosan lesmárolta az élő műsorban Vastag Csabát, miután az énekes franciázást emlegetett:

Már csak egy Királya van a Tv2-nek

És míg Király Viktor atyai pofonokkal felérő atyai jótanácsokkal látja el az Akadémia aranytorkú lakóit és a celebvilág jövőbeli sztárjait, az énekes testvére, a Whitney Houstonnak beöltöztetett Király Linda kiesett a Tv2 másik zenés műsorából, a félig komolyan vett Sztárban sztárból.

Pedig egyáltalán nem volt rossz, ráadásul betegen énekelt!