Bizarr trend terjed a magyar interneten

Az USA-ból indult szürreális furcsaság ide is elért.

Ami az Egyesült Államokban megy, az előbb vagy utóbb ide is elér. Nincs ebben semmi új, de mégis érdekes dolgok történnek az internet háza táján a trending, a for your page és a pusztuljon nekedbe fronton. Szerencsére ez egy ártatlan vírus, nem olyan, mint amikor idióta kihívásból elkezdtek a gyerekek mosókapszulát enni. Ez az őrület nincs veszéllyel senkire és semmire, hisz csak nagyon fájdalmas fa-, szó-, sőt, ha úgy apuviccekről van szó.

Önmagában a Dad Jokes, mint olyan nem lenne vicces, a trend lényege, hogy már-már ASMR-be hajlóan mond egymásnak fárasztó Dad Joke poénokat két-három ember, és a cél az, hogy kibírják röhögés nélkül. Van, ahol nincs is ez a kihívás része és nem kell visszafolyatni a röhögést. Ennek a nagymesterei talán az alábbi Bros in hats páros. Engem már azzal megvett, ahogy kitör belőlük a nevetés, illetve, hogy azért pont olyan csávóknak tűnnek, akikből pont spontán ki tud szaladni egy haveri, családi összejövetelen egy-egy ilyen direkt eleresztett kellemetlenkedő fater humorral operáló vicc.

 

 

Van ennek egy fiatalosabb verziója is, ahol bajszos hipszter srácok a mikrofonhoz közel hajolva mondják el a Dad Joke-okat. A poénok ugyanazok, a reakciók viszont kevésbé erősek, mint a Bors in Hats esetében. Persze akadnak kivételesen erős, sőt, ütős punchline-ok.

 

 

Van, amikor ezt hírességek csinálják 40 milliós megtekintéssel a csak apuvicceknek szánt Dad Joke csatornán. Amint az látszik, volt ilyen már négy meg öt éve is, tehát nem újdonság ez, de most érte el a jól megérdemelt hype-ot.

 

 

És megérkeztünk Magyarországra, mivel legutóbb a debreceni The VR is szügyig belegázolt ebbe a trendbe. A számok nem hazudnak, már bőven 500 ezer felett jár a videó megtekintése.

 

 

Ez megy most. Ez a zsíros megtekintés titkos receptje:

végy rosszabbnál rosszabb apuvicceket, majd told a haverod pofájába.