Brendan Fraser kisfiúsan elérzékenyült a rajongók szeretetétől

Miután szexuális zaklatás áldozata lett Fraser, eltűnt Hollywoodból, de mostanában ismét remek szerepeket kap. Úgy tűnik, alig hiszi el, hogy szeretik őt az emberek.

A #metoo mozgalomban valahogy kevés szó esik arról, hogy férfiakat is zaklatnak: Brendan Fraser azért tűnt el a kétezres évek elején, mert szexuális zaklatás áldozata lett.

2003-ban a Golden Globe-díjat osztó, mostanában korrupciós botrányáról hírhedt Hollywood Foreign Press Association akkori elnöke, Philip Berk egy gálavacsorán Fraser fenekét kezdte el markolászni, simogatni, majd egyre lejjebb tévedt a keze. A színész megsemmisülten érezte magát, saját bevallása szerint gombóc volt a torkában, úgy érezte magát, mint egy kisgyerek, és legszívesebben sírva fakadt volna. Az esetről akkor végül nem szólt a rendőröknek, egyedül a feleségének mondta el. Később a menedzsere levelet írt a Hollywood Foreign Press Associationnek, hogy a szervezet hivatalosan is kérjen Frasertől bocsánatot, és Philip Berknek ne engedje, hogy egy légtérben tartózkodjon a színésszel, de az elnök annyival kommentálta az esetet, hogy az egész csak a sztár koholmánya. Fraser teljesen összetört, és mintha feketelistára tették volna, a szerepajánlatok is elmaradtak. Utána kezdett el hízni, beteg lett, és úgy tűnt, örökre eltűnik Hollywoodból.

Forrás: Cindy Ord/Getty Images

 

Az utóbbi néhány évben azonban kezd visszatérni, és míg karrierjét vicces, ütődött figurák alakításával kezdte, majd A múmia kalandoraként szupersztár lett, a megemberesedett Fraserből kiváló karakterszínész lett, akit többek között A viszonyban, a John Paul Getty III elrablásáról szóló bizalomban láthattunk, illetve a Doom Patrolban, ahol bár csak a hangját hallani, azzal is briliánsan képes volt felépíteni karakterét.

A nagy visszatérés folytatódik: Leonardo DiCaprio és Robert De Niro oldalán szerepel Martin Scorsese az oklahomai oszázs indiánok elleni gyilkosságsorozatról szóló Killers of the Flower Moon című krimijében, míg Darren Aronovsky készülő alkotásának főszerepében egy csaknem 300 kilós férfit alakít.

@littlelottiecosplay a TikTokon osztotta meg annak az online beszélgetésnek a részletét, amelyen Fraser előbb akár egy megilletődött kisgyerek meséli, hogy együtt játszik DiCaprióval és De Niróval, majd amikor littlelottie, azaz Lindley Key nevetve mondja neki, hogy mennyire szeretik, a színész őszintén elérzékenyül, és még iszik is egy korty vizet, hogy valahogy palástolja zavarát.

 

@littlelottiecosplay

“Shucks, ma’am!” ??? Adding to the Brendan love from earlier today. ##brendanfraser ##themummy ##mummytok ##rickoconnell

♬ A-O-K - Tai Verdes

 

Az internet mögötted áll! Annyira támogatunk! Annyi ember van odakint, aki szeret téged, és mi drukkolunk neked, és alig várjuk, hogy lássuk, mit csinálsz legközelebb.
Eszed tokját, hölgyem!

– mondja zavarában a színész. 

Drukkolunk neki nagyon. Olyan jó viszontlátni!