DiCaprio bizonyítani akar: egy 27 évessel randizik

A 27 éves Gigi Hadid szupermodell igazi matróna a sztár korábbi barátnőihez képest, akikkel mindig szakított, amint betöltötték a 25-öt.

Augusztus végén nagyot ment a neten (mi is több cikket írtunk róla), hogy a színész szakított barátnőjével, Camila Morrone modellel, miután az nem sokkal azelőtt 25 éves lett. Szorgos sajtómunkások pedig összeállították Leonardo DiCaprio szerelmi életének idővonalát, amiből kiderült, hogy mindig szakított az aktuális szerelmével, amint annak életkora elérte a bűvös 25-öt.


Mindezt természetesen rengeteg mém és poén követte a közösségi médiában, ami nem kizárt, hogy az érintetthez is eljutott, hiszen – ahogy arról a Page Six nevű bulvárlap beszámolt – mindenki kedvenc Leója újabban egy 27 éves nővel találkozgat. Az illető nem más, mint Gigi Hadid szupermodell, aki még mindig sokkal fiatalabb, mint a sztár (aki lassan a 48 felé ballag), de így is magasan ő a rangidős a DiCaprio nőiből álló hölgykoszorúban. (Bár egy kicsit félünk, hogy a színész megneszeli, hogy Gigi húga, a szintén modell Bella Hadid két évvel fiatalabb nála.)

Leonardo DiCaprio és Gigi Hadid. Forrás: Kevork Djansezian / Getty Images for Turner és Taylor Hill / Getty Images


Bennfentesek szerint a pár tagjai állítólag csak lassan építik a kapcsolatot – ami nem csoda, tekintettel Gigi Hadid élemedett korára. Az internet és a közösségi média persze most sem nyugszik, és ezúttal ebből csinálnak poént (valakinek a sz*r sem elég büdös). Alant a legjobb mémekből és twitteres beszólásokból válogatunk: valaki azt írja, nem gondolta volna, hogy valaha is ez a szám jön ki a bingósorsoláson, más közben az afölötti örömét fejezi ki, hogy a jelek szerint sikeres volt a netes bullying.


Az egyik Twitter-felhasználó arra hívja fel a figyelmet, hogy az eredeti hírben szereplő „még csak ismerkednek egymással” virágnyelven azt fogalmazza meg, hogy DiCaprio éppen azt fontolgatja, megtörje-e a 25-ös szabályt, míg egy másik twitterező rávilágított, milyen drasztikusan megugrott a Gigi Hadid életkorára vonatkozó Google-keresések száma (egyébként tényleg). A legmulatságosabb azonban talán az OK! magazin vicces tévesztése: bizonyítva a szokás hatalmát, úgy osztották meg a hírt, hogy Hadid neve mögé a 27 helyett a 25-ös számot írták életkorként.



(via Uproxx)